Overeem over Jake en Logan Paul: 'Ze kiezen slechte tegenstanders uit'
Home / Nieuws / Overeem over Jake en Logan Paul: ‘Ze kiezen slechte tegenstanders uit’

Overeem over Jake en Logan Paul: ‘Ze kiezen slechte tegenstanders uit’

Alistair Overeem, MMA-legende en Glory vechter zegt dat Logan en Jake Paul dat ze hun gevechten “orkestreren”. De boksende YouTube sterren en broers stapten tegen verschillende bekende vechters de ring in. Overeem zou afgelopen weekend vechten tegen Rico Verhoeven maar zegde af.

De voormalige UFC-vechter Overeem gelooft dat het paar niet zal strijden in gevechten waar het gevaar bestaat zwaar te verliezen, ondanks dat Logan nog steeds puntloos is. Jongere broer Jake heeft drie van zijn vier professionele tegenstanders binnen enkele minuten verslagen. Jake werd wel bijna gedropt door voormalig UFC-kampioen Tyron Woodley in zijn vierde optreden in de boksring.

Overeem denkt dat ze nooit een tegenstander zullen treffen die hen pijn kan doen. ,,Logan Paul wil er geen”, zei Overeem tijdens een recent interview met voormalig UFC-midden gewichtkampioen Chris Weidman. Oer jongere broer Jake heeft Overeem ook een mening.

Kom naar het MMA

,,Jake doet het goed, hij gaat goede zaken doen, maar natuurlijk kiest hij zijn jongens goed uit? Kleine, worstelaars die niet echt een boksachtergrond hebben.” Over het feit dat Paul met 49-0 bokslegende Mayweather in de ring stapte, antwoordde Overeem: ,,Hij is klein, hij is net een 1,73m of zoiets.”

Logan heeft aangegeven graag MMA vechten te willen gaan doen, zijn worstelachtergrond zou daar bij van pas kunnen komen. ,,Terwijl ze steeds beter worden, hoop ik dat ze naar MMA komen, dat ze proberen hun vaardigheden in mixed martial arts te testen. Ze hebben een worstelachtergrond, ze zijn atletisch, jong en ik denk dat het heel leuk zou zijn om ze te zien ontwikkelen.”

Bekijk ook

‘Bullshit!’ Mike Tyson ontkent Jake Paul gevecht in Las Vegas

Het gevecht tussen Tyson en Paul

Gevecht Rico Verhoeven vs Alistair Overeem in Hasselt?

In maart zijn er zes maanden verstreken

UFC trapt af met Episch gevecht! Kattar sloopt Chikadze

Wat een gevecht wow....

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page