Overeem over Jake en Logan Paul: 'Ze kiezen slechte tegenstanders uit' Nieuws
Nieuws

Overeem over Jake en Logan Paul: 'Ze kiezen slechte tegenstanders uit'

Overeem over Jake en Logan Paul: 'Ze kiezen slechte tegenstanders uit'

Alistair Overeem, MMA-legende en Glory vechter zegt dat Logan en Jake Paul dat ze hun gevechten "orkestreren". De boksende YouTube sterren en broers stapten tegen verschillende bekende vechters de ring in. Overeem zou afgelopen weekend vechten tegen Rico Verhoeven maar zegde af.

De voormalige UFC-vechter Overeem gelooft dat het paar niet zal strijden in gevechten waar het gevaar bestaat zwaar te verliezen, ondanks dat Logan nog steeds puntloos is. Jongere broer Jake heeft drie van zijn vier professionele tegenstanders binnen enkele minuten verslagen. Jake werd wel bijna gedropt door voormalig UFC-kampioen Tyron Woodley in zijn vierde optreden in de boksring.

Overeem denkt dat ze nooit een tegenstander zullen treffen die hen pijn kan doen. ,,Logan Paul wil er geen", zei Overeem tijdens een recent interview met voormalig UFC-midden gewichtkampioen Chris Weidman. Oer jongere broer Jake heeft Overeem ook een mening.

Kom naar het MMA

,,Jake doet het goed, hij gaat goede zaken doen, maar natuurlijk kiest hij zijn jongens goed uit? Kleine, worstelaars die niet echt een boksachtergrond hebben." Over het feit dat Paul met 49-0 bokslegende Mayweather in de ring stapte, antwoordde Overeem: ,,Hij is klein, hij is net een 1,73m of zoiets."

Logan heeft aangegeven graag MMA vechten te willen gaan doen, zijn worstelachtergrond zou daar bij van pas kunnen komen. ,,Terwijl ze steeds beter worden, hoop ik dat ze naar MMA komen, dat ze proberen hun vaardigheden in mixed martial arts te testen. Ze hebben een worstelachtergrond, ze zijn atletisch, jong en ik denk dat het heel leuk zou zijn om ze te zien ontwikkelen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws