Voor het 'ECHIE'! Jake Paul wil vechten tegen Floyd Mayweather Jr Boks Nieuws
Boks Nieuws

Voor het 'ECHIE'! Jake Paul wil vechten tegen Floyd Mayweather Jr

Voor het 'ECHIE'! Jake Paul wil vechten tegen Floyd Mayweather Jr

Jake Paul onthult dat hij een aanbod heeft gedaan om te vechten tegen Floyd Mayweather Jr. Het zou een 'echt pro-gevecht' moeten zijn en geen demo zoals Floyd's laatste gevecht tegen Logan Paul, de broer van Jake.

,,Ik doe geen demo's, vertelde ik Floyd, ik heb hem zelfs een bericht gestuurd en ik zei 'Yo, als je een echt pro-gevecht wilt doen in een gewichtsklasse, laten we het dan doen'", zegt de 24-jarige YouTuber en bokser. ,,Maar ik denk dat hij met pensioen gaat en dat is waarschijnlijk het beste voor hem, want mijn broer is een geweldige vechter, maar ik ben gewoon anders gebouwd."

Wel echt vechten

Jake, die een nipte overwinning behaalde op voormalig UFC-kampioen weltergewicht Tyron Woodley, onthulde aan talkSPORT dat hij onlangs Mayweather een bericht stuurde met een stevig aanbod.

Mayweather vocht voor het laatst in juni 2021 toen hij tegen Jake's oudere broer Logan vocht. De wedstrijd in het Hard Rock Stadium in Miami, Florida kreeg als uitslag onbeslist. Mayweather is momenteel met pensioen na een professionele carrière als bokser met een record van 50-0.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws