Onervaren meisje afgeslacht in gevecht! 'Express opgeofferd' | video Nieuws
Nieuws

Onervaren meisje afgeslacht in gevecht! 'Express opgeofferd' | video

Onervaren meisje afgeslacht in gevecht! 'Express opgeofferd' | video

Lea Bivins ging zonder enige wedstrijd ervaring gisteren een gevecht aan met Noelle Grandjean tijdens ONE on Prime Video 3 in Maleisië. Zowel Bivins als Grandjean debuteerde maar een van de twee hoorde er niet te staan.

Noelle Grandjean en Lea Bivins gingen allebei met veel hype hun ONE Championship-debuut aan. Maar slechts één van de twee atoomgewichten zag eruit alsof ze wist wat ze deed. Bivins die een stoot in haar buik kreeg gebaarde niet verder te willen maar werd compleet afgeslacht door Grandjean.

De mismatch wordt flink veroordeeld op social media waar scande gesproken wordt over wedstrijd, waar de scheids direct had moeten ingrijpen. ,,Dit meisje hoort niet in ring bij een ‘grote’ organisatie", zegt Casey O'Neill UFC vechter.

Niemand praat erover

,,Niemand praat erover, maar ONE Championship is berucht om het inzetten van mensen die daar niet thuishoren om andere records op te laten bouwen. Dat was haar EERSTE WEDSTRIJD OOIT - zelfs geen amateur… het ziet er echt slecht uit."

Naderhand kreeg Grandjean te horen dat ze een bonus van $ 50.000 USD had gekregen voor haar inspanningen. Haar vader, een ervaren krijgskunstenaar die zwarte banden heeft in judo en karate, is haar coach en ze traint al sinds haar zesde. Maar volgens critici was dit zeer snel verdiend geld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws