ONE NO SURRENDER: Welke Nederlanders vechten er 31 juli? Nieuws
Nieuws

ONE NO SURRENDER: Welke Nederlanders vechten er 31 juli?

ONE NO SURRENDER: Welke Nederlanders vechten er 31 juli?
ONE NO SURRENDER: Welke Nederlanders vechten er 31 juli?

ONE Championship keert terug na een onderbreking vanwege de coronapandemie. De organisatie houdt haar event weer op 31 juli 2020 in Bangkok, Thailand.

Aangezien er een groot aantal Nederlanders vechten onder de vlag van ONE Championship, zou in de lijn der verwachting dat enkele van hen zullen aantreden. Echter kan dit nog wel eens een probleem worden. Het reisadvies naar Thailand is nog steeds negatief.

Voor Bangkok geldt nog steeds code oranje, wat inhoudt dat alleen noodzakelijke reizen zijn toegestaan. Ook moet men verplicht 14 dagen in quarantaine. Toch denkt de media in Azië dat er Nederlanders zullen aantreden. Een van hen die genoemd worden is Pieter Buist.

Geen publiek

De sympathieke Buist die in Azië als een ware held gezien wordt is erg succesvol in het MMA vechten bij ONE. Een tegenstander voor Buist die graag een titelkans wil wordt ook al genoemd in de vorm van Ev "E.T." Ting. “ONE: No Surrender”, is een gesloten evenement zonder live publiek op de locatie, maar wordt live over de hele wereld uitgezonden.

Of het reisadvies voor Thailand voor 31 juli zal worden aangepast naar code geel of groen lijkt niet waarschijnlijk. Er is echter een Nederlander die voor ONE vecht en in Indonesië woont, Anthony Engelen. Wellicht dat deze zal aantreden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws