ONE FC samenwerking met in Amsterdam gevestigde MMA-Organisatie Nieuws
Nieuws

ONE FC samenwerking met in Amsterdam gevestigde MMA-Organisatie

ONE FC samenwerking met in Amsterdam gevestigde MMA-Organisatie
ONE FC samenwerking met in Amsterdam gevestigde MMA-Organisatie

Chatri Sityodtong de CEO van ONE Championship kondigde vandaag de samenwerking aan met Global Association of Mixed Martial Arts (GAMMA).

GAMMA, gevestigd in Amsterdam, is een non-profit organisatie opgericht in 2018. Wij spraken Alex Engelhardt, president van GAMMA. "Ik ben zeer verheugd met de samenwerking met ONE Championship, dit is een mooie stap voor beide partijen, ook voor onze leden en nationale federaties in meer dan 60 landen," zegt Engelhardt.

Met ondersteuning van ONE Championship organiseert GAMMA in maart dit jaar zijn Amateur MMA Wereldkampioenschappen in Singapore, waar 's werelds grootste vechtsport talenten zich zelf kunnen bewijzen op het meest prestigieuze wereldwijde amateur-mixed martial arts-platform.

Olympische spelen

De doelstelling van GAMMA is om internationale erkenning te krijgen voor gemengde vechtsporten (MMA) als een Olympische sport, om alle amateur-mixed martial artists het platform en de gelegenheid te bieden om hun droom van het deelnemen aan het Olympische spelen te vervullen.

KLIK HIER: Om naar de website van GAMMA te gaan

Als onderdeel van deze samenwerking zal ONE Championship de inspanningen van GAMMA ondersteunen om Olympische erkenning te verkrijgen voor mixed martial arts.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws