Home / Nieuws / ONE FC samenwerking met in Amsterdam gevestigde MMA-Organisatie

ONE FC samenwerking met in Amsterdam gevestigde MMA-Organisatie

Chatri Sityodtong de CEO van ONE Championship kondigde vandaag de samenwerking aan met Global Association of Mixed Martial Arts (GAMMA).

GAMMA, gevestigd in Amsterdam, is een non-profit organisatie opgericht in 2018. Wij spraken Alex Engelhardt, president van GAMMA. “Ik ben zeer verheugd met de samenwerking met ONE Championship, dit is een mooie stap voor beide partijen, ook voor onze leden en nationale federaties in meer dan 60 landen,” zegt Engelhardt.

Met ondersteuning van ONE Championship organiseert GAMMA in maart dit jaar zijn Amateur MMA Wereldkampioenschappen in Singapore, waar ’s werelds grootste vechtsport talenten zich zelf kunnen bewijzen op het meest prestigieuze wereldwijde amateur-mixed martial arts-platform.

Olympische spelen

De doelstelling van GAMMA is om internationale erkenning te krijgen voor gemengde vechtsporten (MMA) als een Olympische sport, om alle amateur-mixed martial artists het platform en de gelegenheid te bieden om hun droom van het deelnemen aan het Olympische spelen te vervullen.

KLIK HIER: Om naar de website van GAMMA te gaan

Als onderdeel van deze samenwerking zal ONE Championship de inspanningen van GAMMA ondersteunen om Olympische erkenning te verkrijgen voor mixed martial arts.

Bekijk ook

Dana White pakt Connor McGregor toch zijn wereldtitel af!

🎥 | UFC-BAAS DANA WHITE: ‘Die fans kunnen mij geen ruk schelen’

De grote baas van de Amerikaanse MMA vechtsport

Verrassende uitslagen ONE Championship 109: King of the Jungle

Vrijdag vond in het Singapore Indoor Stadium

Drukke tijden voor toptrainer Bert Kops, het is een gekkenhuis!

ZIEKE GRAP: Nep bericht over Coronavirus bij bekende gym

Het Coronavirus ook wel bekend als COVD-19 virus