ONE Championship december events vooraf opgenomen, lekken de uitslagen uit? – Vechtsport Info
Home / Nieuws / ONE Championship december events vooraf opgenomen, lekken de uitslagen uit?

ONE Championship december events vooraf opgenomen, lekken de uitslagen uit?

UITSLAGEN BEKEND: ONE Championship events van december vooraf opgenomen

Beweert wordt dat ONE Championship haar komende december MMA en kickboks events vooraf opgenomen heeft. Een flink risico want hoe houdt je de uitslagen geheim.

Vechtsport fans die verwachten de aankomende weken live naar de gevechten van ONE Championship te kunnen kijken moeten wij helaas teleurstellen. De partijen werden blijkbaar gisteren al opgenomen volgens berichten op social media. Dat dit een hele klus moet zijn staat buiten kijf, want welgeteld waren dat 30 gevechten.

Uitslagen bekend

Het is overigens niet nieuw dat ONE pre-recorded shows brengt. Eerder dit jaar was dit ook het geval. De organisatie lijkt hier mee te willen voorkomen dat het coronavirus roet in het eten gooit en er gevechten uitvallen. Maar hoe houdt je de uitslagen geheim, grote kans dat deze naar buiten komen.

Welke events gaat het om, te beginnen met Big Bang afgelopen 4 december, Big Bang 2 van 11 december. Collision Course en Collision Course 2 op respectievelijk 18 en 25 december. Deze zijn volgens de beweringen in een dag opgenomen.

Mondje dicht

Er vechten een aantal Nederlanders op de komende nog uit te zenden events. Namen als Nieky Holzken, Errol Zimmerman. die beiden 11 december op de rol staan.

De in Nederland trainende Armeens-Belgische Marat Grigorian versloeg gisteren de Rus Ivan Kondratev via knock-out. Ook Andy Souwer en Murat Aygun zegevierden vrijdag in twee zwaarbevochten partijen. Nu maar hopen voor ONE dat de overige uitslagen niet vooraf uitlekken.

Bekijk ook

World Boxing Super Series keert terug met top toernooi

Boksen is en is altijd veel meer geweest dan een sport. Het is een metafoor voor het leven.

‘Motherfucker’! UFC’er mept en trapt trainingsmaat voor het eggie

Dat ging niet helemaal lekker en escaleerde flink.

1 Miljoen, de titel en alle eer: Bellator Grand Prix-finale

Topvechters Freire en McKee hebben eindelijk een datum voor hun langverwachte Bellator vedergewicht Grand Prix-finale

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page