Pieter Buist ziet ONE Championship titelkans aan zijn neus voorbij
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Pieter Buist ziet ONE Championship titelkans aan zijn neus voorbij

Pieter Buist ziet ONE Championship titelkans aan zijn neus voorbij

Pieter Buist ziet titelkans bij ONE Championship aan zijn neus voorbij

De Nederlandse top MMA-vechter Pieter Buist ziet een kans voor een titelgevecht tegen ONE Championship lichtgewicht kampioen Christian Lee aan zich voorbij gaan.

Vrijdag zond ONE Championship het een week eerder opgenomen Inside the Matrix 2 event uit. In de co-headliner stond de Nederlander Pieter Buist tegenover de Rus Timofey Nastyukhin. Ondanks dat het gevecht al had plaatsgevonden bleef de uitslag goed geheim.

De fans die meekeken zagen een eerste ronde met een aantal stoten en trappen uitwisselingen tussen Buist en Nastyukhin. De ronde eindigde een minuut voor het einde op de grond. Ronde twee van hetzelfde laken een pak. De rus die steeds zwaarder gebonden te ademen werd door Buist langzaam uitgeput.

Taaie Rus

Toch leek de Rus taaier dan gedacht en in de derde en beslissende ronde kwam het vuur bij Buist niet naar buiten. Nastyukhin die gestaag op Buist bleef hameren nam weer het gevecht naar de grond. Alhoewel het gevecht tot het einde spannend bleef liep buist tegen een verlies aan wegens unanieme beslissing door de jury.

Op het ONE: Inside the Matrix event van afgelopen vrijdag kreeg Reinier de Ridder de ONE middengewicht Tiel in handen door langdurig kampioen Aung La N sang te verslaan. De fans van La N Sang konden het verlies maar moeilijk verkroppen en verkeerde De rider via social media.

Bekijk ook

Homofoob! Aanklachten wegens discriminatie tegen UFC’er Darren Till

Het bericht leidde tot meer transfobe en homofobe opmerkingen.ooit veranderen."

Logan Paul tekent bij UFC-moederbedrijf WME, overstap naar MMA nadert?

Paul flirt al lang met een overstap naar MMA

AFGELAST! UFC annuleert titelgevecht Amanda Nunes

De beste vrouwelijke vechter in de UFC, zal nog wat langer moeten wachten op de volgende verdediging van

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page