ONE CHAMPIONSHIP BAAS: 'Ik wil graag mix met UFC en Bellator' Nieuws
Nieuws

ONE CHAMPIONSHIP BAAS: 'Ik wil graag mix met UFC en Bellator'

ONE CHAMPIONSHIP BAAS: 'Ik wil graag mix met UFC en Bellator'
ONE CHAMPIONSHIP BAAS: 'Ik wil graag mix met UFC en Bellator'

In een live vragenuurtje op Facebook donderdag beantwoorde ONE FC Baas Chatri Sityodtong vragen van fans.

Sityodtong werd onder andere de vraag gesteld wie zijn favoriete vechters zijn en of hij zelf eens de ring in zal gaan om een potje te knokken. "Wellicht ooit, "zei Sityodtong.

Het werd gaandeweg een stuk interessanter toen de vraag werd gesteld of Sityodtong gevechten tussen ONE, UFC en Bellator zag zitten. "Ik ben daar zeker voor in, de vechters kunnen dan bewijzen wie de beste zijn, of zij nu van ONE, UFC of Bellator zijn.

Grote talenten

Ook melde de ONE Baas dat er in het tweede kwartaal van dit jaar een ONE FC game komt voor op de console, maar over twee een uitgebreid spel. Er werd ook gesproken over het 'apprentice' programma.

In dit programma wat een talenten show is voor nieuw bloed worden vechters zowel fysiek als mentaal getest op hun kunnen, 16 zullen uitverkoren zijn om zich bij ONE te voegen. "Iedereen kan zich aanmelden, ook als je al een bekende vechter bent,"aldus Sityodtong.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws