Nieuwe onthullende beelden McGregor! 'Dana luister naar me' Nieuws
Nieuws

Nieuwe onthullende beelden McGregor! 'Dana luister naar me'

Nieuwe onthullende beelden McGregor! 'Dana luister naar me'
Nieuwe onthullende beelden McGregor! 'Dana luister naar me'

Nieuwe onthullende beelden laten zien dat Conor McGregor Dana White vertelt over zijn blessure voorafgaand aan het gevecht met Dustin Poirier: "Ik had er het hele trainingskamp kamp mee te maken"

Op nieuwe UFC 264-beelden is te zien hoe McGregor UFC-baas White vertelt over zijn blessure voorafgaand aan het gevecht met Poirier. Waar de Ier toegaf dat met een blessure aan zijn been de strijd te zijn aangegaan. Bekijk hier de video die start rond 15:42 min.

Luister

,,Dana luister naar me. Ik was er het hele kamp mee bezig. Ik dacht echter niet dat er niets zou gebeuren", vertelde McGregor White in de kooi. McGregor liep een gebroken been op tegen Dustin Poirier in de headliner van UFC 264. Dit leidde ertoe dat de Ier het gevecht verloor via TKO in de eerste ronde.

In nieuw uitgebrachte beelden van "The Thrill and the Agony" op UFC 264, is McGregor te zien die met de UFC-president White spreekt en hem vertelt dat hij een blessure had opgelopen met zijn been op weg naar het gevecht met Poirier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws