Nick Hemmers over Daniel Ghita, hij vertelde mij niet de waarheid! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Nick Hemmers over Daniel Ghita, hij vertelde mij niet de waarheid!

Nick Hemmers over Daniel Ghita, hij vertelde mij niet de waarheid!

Vandaag publiceerde vechtsport organisatie Enfusion een verklaring van Nick Hemmers over de afgelaste partij tussen Luis Tavares en Daniel Ghita. Eerder werd al aangekondigd dat Hemmers met een verklaring zou komen, onze redactie had eerder deze week contact met Nick Hemmers en hij gaf aan inderdaad nog te gaan reageren op de affaire, vandaag werd deze openbaar gemaakt.

Trainen

“Medio april benaderde daniel Ghita mij met de vraag of hij bij mij kon komen trainen want hij wilde weer gaan vechten. Mijn antwoord daarop was ja dat kan, vervolgens zou hij komen trainen wanneer er een partij in het vooruitzicht was.

“Toen de partij met Tavares aangekondigd was zou hij bij mij komen trainen (hij is overigens nooit geweest ). Er werd een tv interview gepland met Tavares en Ghita in Rotterdam. Kort daarna contact Ghita mij dat hij niet ging vechten want hij zei dat er een tv deal met Roemenië was gesloten voor veel geld, en wilde daarom dubbele gage. Daarna heb ik met Enfusion gesproken over dit verhaal, achteraf bleek dat niet zo te zijn.”

Vervolgens Ghita gecontact dat het niet waar was waarop zijn antwoord was dat hij geen zaken meer wilde doen met Enfusion en dat hij niet ging vechten,” Aldus Nick Hemmers

Bekijk ook

Video: Publiek knokt er op los bij UFC 262 wedstrijd

Op de tribunes van het Toyota Center braken gevechten uit,

KRAK: Andre Muniz BREEKT arm van Ronaldo Souza op UFC 262

Ronaldo Souza kon met een gebroken arm naar huis afgelopen nacht

Zelfmoord bekende Thaibokser die 200 gevechten had in de ring

De Thaibokser nam naar verluidt zijn eigen leven

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page