NEPPENIS: Mike Tyson krijgt baan aangeboden door sex website – Vechtsport Info
Home / Nieuws / NEPPENIS: Mike Tyson krijgt baan aangeboden door sex website

NEPPENIS: Mike Tyson krijgt baan aangeboden door sex website

Mike Tyson krijgt na gebruik neppenis baan aangeboden door sex website

Dat hij ooit zonder werk zou komen te zitten daar hoeft bokslegende Mike Tyson zich geen zorgen om te maken. Hij kan een pikante baan krijgen.

Mike Tyson gaf toe dat hij gebruik maakte van een neppenis om dopingcontroles te omzeilen. Deze vulde hij met de urine van zijn kinderen zodat hij niet betrapt zou worden. Wel had de bokser angst dat er naar buiten zou komen dat hij zwanger zou zijn. Dit doordat hij eerst de urine van zijn vrouw gebruikte, zij waarschuwde hem er mee te stoppen.

De bijzondere manier waarop Tyson de dopingcontroleurs te snel af was viel op bij porno website CamSoda. World Boxing News bracht vandaag het nieuws naar buiten dat de eigenaren het wel zien zitten als Tyson voor hen komt werken.

Goed idee

Na het luisteren naar de Hotboxin-podcast waarin Tyson het bedrog openbaarde besloot Daryn Parker van CamSoda om Tyson een brief te sturen. “Beste meneer Mike Tyson, ik was erg geïntrigeerd door deze week naar je “Hotboxin” -podcast te luisteren. Jouw verhaal over het gebruik van een prothetische penis om schone urine te produceren voor je drugstest voordat er ruzie werd, gaf me een idee,” zegt Parker die onderstaande tekst naar Tyson stuurde.

“CamSoda, een toonaangevend webcambedrijf voor entertainment voor volwassenen, is eigenlijk sterk betrokken bij het vechtspel. We produceerden een MMA-kaart, CamSoda Legends, in 2018, en hadden wat sommigen de meest vermakelijke MMA-strijd van het jaar noemden tijdens ons Fight Circus-evenement afgelopen augustus. “

$ 100.000

“Met Fight Circus Vol. 2, die op 21 november in Thailand zal plaatsvinden, wil ik u formeel een bod van $ 100.000 aanbieden om de drugstestcoördinator voor het evenement te worden. Gezien uw status als een legende van de boksring en expertise met het omzeilen van drugstests, denken wij dat u goed gekwalificeerd bent om onze functionarissen te adviseren tijdens hun pre-fight drugtest om ervoor te zorgen dat iedereen zich aan de regels houdt.”

De brief van CamSoda die World Boxing News in handen kreeg.

“Voor de goede orde, we zijn voorstanders van medicinaal drugsgebruik, we hebben zelfs waterpijpen uitgedeeld aan de verliezers tijdens het eerste Fight Circus. We willen vooral dat je overtredingen ontdekt waar een deelnemer probeert de boel te bedotten door prestatie verhogende middelen te gebruiken. We kunnen staan ​​niet achter doping en neppenissen in ons Circus! “

Bel me

“Ik weet dat je zelf een groot gevecht hebt op de 28e. We zijn bereid om je hele team over te vliegen zodat je je trainingskamp in Thailand kunt voortzetten. Er zijn genoeg tijgers in de buurt, ik weet dat je er gek op bent. Ik ben een grote fan en kan niet wachten om jou en Roy Jones Jr. persoonlijk te zien vechten. “

“Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact met me op via daryn@camsoda.com. Zou graag een telefoontje coördineren om logistiek te bespreken. Ik kijk er naar uit van u te horen! Groeten, Daryn Parker.

Of Tyson op het aanbod ingaat is niet duidelijk.

Bekijk ook

The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo

India schudt wederom om zijn grondvesten en dit keer vanwege de vele WWE fans die hun favoriete wrestler afgelopen nacht op WWE RAW zagen terugkeren.

Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht

Donald Cerrone's laatste dagen lijken geteld bij de UFC

DOODSANGST: Logan broers huren 24/7 beveiliging in

Logan en Jake Paul nemen de doodsbedreigingen meer dan serieus

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page