Mike Tyson gebruikte een nep penis tijdens zijn boks carrière
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Mike Tyson gebruikte een nep penis tijdens zijn boks carrière

Mike Tyson gebruikte een nep penis tijdens zijn boks carrière

Bokslegende Mike Tyson had wel een heel eigenaardige manier om doping detectie te voorkomen tijdens zijn hoogtijdagen in het boksen.

Mike Tyson onthult dit in zijn autobiografie, Undisputed Truth. Hij beweert een neppenis gevuld met de urine van iemand anders gebruikt te hebben om drugstests te omzeilen. Het item kwam recentelijk weer ter sprake in zijn Hot Boxin Podcast.

Flinke gebruiker

Tyson gaf in het boek toe dat hij drugs gebruikte zoals cocaïne voor, na en soms zelfs tijdens zijn gevechten. Hij moest iets doen om te voorkomen dat hij betrapt zou worden.

‘Ik was een echte cokehead’, zei Tyson. Terwijl hij onthulde dat hij voor het eerst cocaïne nam toen hij elf was. Tyson zei dat hij high was voordat hij in juni 2000 de ring in ging voor een wedstrijd tegen Lou Savarese in Glasgow. Via een ingenieuze methode voorkwam hij detectie door de officials te misleiden.

Nep plasser

In zijn broek zegt Tyson dat hij vaak drugs gebruikte voor een gevecht. En dan een nep penis vulde met de urine van iemand anders om niet te worden gesnapt. Een van Tyson’s teamleden droeg de nep penis bij zich en gaf deze aan hem. Dit gebeurd net na de wedstrijd toen de boksers urine moest afstaan.

[wpViralQuiz id=36567]

Uiteindelijk zou het bedrog hem inhalen toen hij in 2000 werd betrapt. Dit nadat hij positief was getest op marihuana en een boete van $ 200.000 had gekregen na zijn gevecht tegen Andrew Golota. Tyson vernietigde Golota in die wedstrijd in slechts twee ronden.

Bekijk ook

'Stop met doping! McGregor uitgedaagd door oud-rivaal voor gevecht

‘Stop met doping! McGregor uitgedaagd door oud-rivaal voor gevecht

Na zijn gewonnen wedstrijd daagde hij Conor McGregor uit.

Uit de cel de ring in! 'Stop nooit met vechten'

Uit de cel de ring in! ‘Stop nooit met vechten’

Ruim 8 maanden bracht Velasquez door in de gevangenis

Billy 'Bruce Lee' leverkicks rivaal kotsmisselijk! 'Nasty'

Billy ‘Bruce Lee’ leverkicks rivaal kotsmisselijk! ‘Nasty’ (video)

Deze ging schreeuwend van de pijn en kotsmisselijk naar het canvas

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page