Nep kickbokser krijgt klappen tijdens verkeersruzie (video)
Home / Nieuws / Nep kickbokser krijgt klappen tijdens verkeersruzie (video)

Nep kickbokser krijgt klappen tijdens verkeersruzie (video)

Ruzie in het verkeer zijn vaak botsingen tussen twee boze bestuurders, die denken dat ze kunnen vechten als krijgskunstenaars. Maar eigenlijk helemaal niet kunnen vechten. Zo gebeurde ook in Spanje.

De aanstichter van de ruzie is duidelijk zwaar pissed over iets en zijn vurige Latijnse bloed kookt over. De Spaanse stad Malaga staat bekend als een gewilde toeristische bestemming aan zee. Maar bij deze gelegenheid was het middagverkeer de katalysator voor een verhitte uitwisseling van geweld.

Rico Verhoeven

De man in het witte overhemd die het gevecht aangaat, denkt dat hij Rico Verhoeven is, en gaat in de houding staan ​​om te vechten. De andere bestuurder staat in een orthodoxe bokshouding, loopt wat rond voordat hij zijn zonnebril afdoet en lijkt weer in zijn auto te willen stappen.

De man in het wit voelt een opening en springt naar voren en geeft een zwak ogende teep-kick (voorwaartse trap. red). Dit wordt beantwoord met een wild rechts cross-over die mist. De man in het witte shirt besluit dan een draaiende trap uit het niets uit te delen.

Stop ermee

Dit zou een goed moment zijn geweest voor de twee om terug te keren naar hun auto’s en verder te gaan met de rest van hun dag. In plaats daarvan wisselt het paar beentrappen uit totdat de bestuurder er een vangt en zijn tegenstander struikelt.

Zodra zijn tegenstander neer is, sleept de bestuurder hem rond terwijl hij stoten en trappen uitdeelt. De dame die aan het filmen is heeft genoeg gezien en besluit uit haar auto te stappen om het gevecht te onderbreken.

Bekijk ook

Is krachttraining in combinatie met vechtsport wel mogelijk?

Biedt het überhaupt voordelen?

Waarom vechtsporten zo populair zijn om op te wedden

Veel mensen wedden op sport.

‘Waar is mijn f*cking contract?’ Kooivechter daagt UFC-baas uit

De indrukwekkende vertoning markeerde de tweede opeenvolgende overwinning

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page