'Nep kampioen!' Boze reactie op KO verlies kickbokser
Home / Nieuws / ‘Nep kampioen!’ Boze reactie op KO verlies kickbokser

‘Nep kampioen!’ Boze reactie op KO verlies kickbokser

Giorgio Petrosyan verloor afgelopen vrijdag van Superbon Banchamek tijdens hun wedstrijd bij ONE Championship in Singapore. De Italiaan Petrosyan ging bruut knock-out na een Headkick van de Thai. Deze vierde zijn overwinning maar dat wordt niet goed ontvangen door het team van Petrosyan.

Dat Superbon blij was om Petrosyan te verslaan gaat er bij het team van de verslagen vechter niet in. De Thai brak de kaak van de Italiaan tijdens de trap die leidde tot een enge KO. ,,Superbon verheugt zich zonder zich zorgen te maken over het feit dat Giorgio op de grond is flauwgevallen”, schrijft Team Petrosyan op Instagram.

Het boeit hem niks

,,Waardoor de scheidsrechter hem dwingt te stoppen met juichen !! IS HIJ EEN KAMPIOEN ????” Er wordt een vergelijk gemaakt met de wedstrijd waar Superbon zijn rivaal Jo Nattawut KO sloeg en zich wel bekommerde om diens welzijn. ,,Na de knock-out op Nattawut gaat Superbon zijn rivaal controleren en bidden, ECHTE KAMPIOEN?”

Het is duidelijk dat team Petrosyan het verlies slecht kan verwerken, de KO van Superbon leverde hem de ONE Vedergewicht titel op en hij brak het ongeslagen record van de Italiaan.

Bekijk ook

Gezeik om uitslag UFC-gevecht: ‘Klopt geen zak van’

Het is niet eerlijk tegenover de vechters

Mannen knokken bij autobanden boer: ‘Goedkoper kan niet’ (video)

Twee mannen gingen op de vuist na een fikse scheldpartij

Bokskampioen gedood door de Russen in oorlog Oekraïne! ‘Helden sterven nooit’

Zijn dood komt hard aan in de bokswereld

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page