Nederlandse Sambo worstelaars starten crowdfunding actie Nieuws
Nieuws

Nederlandse Sambo worstelaars starten crowdfunding actie

Nederlandse Sambo worstelaars starten crowdfunding actie
Nederlandse Sambo worstelaars starten crowdfunding actie

Sambo worstelen is flink in opkomst binnen Nederland.

Niet alleen in ons eigen land neemt de sport een flinke spurt, ook in het buitenland komen er dagelijks steeds meer beoefenaars bij. De Sambo Bond Nederland wil in november 2019 mee doen aan het WK Sambo in Seoul, Korea.

Daar is geld voor nodig en reeds in december 2018 startte de bond de actie om geld in te zamelen al op. Het doel van € 7.000 is bij lange na nog niet bereikt, deze week deed de bond nogmaals een oproep het Nederlandse Sambo team te steunen.

Help mee

"Onze selectie is namelijk niet alleen bezig om op het WK te komen, maar de samboka's willen zich gaan kwalificeren voor de European Games van 2023 en daar zijn ranking punten voor nodig," zegt de bond.

Door het gebrek aan funding lopen de Samboka's belangrijke events mis. Voor degene die het initiatief van de Sambo Bond Nederland willen steunen, via deze link is de crowdfunding pagina bereikbaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws