Nederlander Reinier de Ridder vechter van het jaar 2020 Nieuws
Nieuws

Nederlander Reinier de Ridder vechter van het jaar 2020

Nederlander Reinier de Ridder vechter van het jaar 2020

Reinier de Ridder is verkozen tot vechter van het jaar bij ONE Championship. Het Nederlandse MMA-kanon pakte vorig jaar de middengewicht titel bij de Aziatische vechtsport grootmacht.

Nederlander de Ridder moest het vorig jaar oktober opnemen tegen een van de beste vechters van ONE Championship, de Birmees Aung La N Sang. De Birmees en zijn fans wisten niet wat hen overkwam toen De Ridder er in slaagde de titel van de dubbelkampioen af te pakken.

Topvechter

Met de winst op N Sang werd de Ridder de eerste Nederlandse ONE Championship MMA kampioen. Vandaag maakte de organisatie bekend dat de Nederlandse topvechter 'vechter van het jaar' is geworden.

,,De ONE Championship Fighter of the Year is gekozen, ONE middengewicht wereldkampioen Reinier de Ridder!" Aldus een post van de organisatie op social media.

De Ridder kan gezien worden als een van de grootste MMA super talenten die ons land voortbracht de afgelopen jaren.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/reinier-de-ridder-wint-one-championship-wereldtitel-verslaat-aung-la-n-sang/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws