Nate Diaz na lange afwezigheid in actie op UFC 230 in weltergewicht gevecht Nieuws
Nieuws

Nate Diaz na lange afwezigheid in actie op UFC 230 in weltergewicht gevecht

Nate Diaz na lange afwezigheid in actie op UFC 230 in weltergewicht gevecht

Nate Diaz na lange afwezigheid in actie op UFC 230 in weltergewicht gevecht

Rematch

Op UFC 230 is waarschijnlijk ook een rematch tussen de voormalige middengewicht kampioenen Chris Weidman en Luke Rockhold te verwachten, evenals een overvloed aan andere partijen inclusief Ronaldo "Jacare" Souza vs Dave Branch, Yoel Romero vs Paulo Costa, en Derek Brunson vs Israël Adesanya. Deze gevechten en meer worden naar verwachting vandaag (vrijdag) formeel aangekondigd tijdens een driemaandelijkse UFC persconferentie in het Orpheum Theatre in Los Angeles.

Lange afwezigheid Diaz

209's Diaz (20-11) is niet meer in actie geweest sinds zijn epische wedstrijd met Conor McGregor die hem de uitbetalingen verdiende om zo lang stil te blijven zitten. Nate Diaz versloeg de Ierse ster in hun eerste gevecht, die hij op slechts twee weken van tevoren op zich nam en vervolgens de meerderheidsbeslissing in de herkansing verloor. Maar heeft eindelijk besloten dat hij niet langer kan wachten

Poirier

"The Diamond" Poirier (24-5) heeft een record van 8-1-1 in zijn laatste 10 gevechten. Hij wraakte de No Contest door Alvarez afgelopen zaterdag knockout te slaan in de tweede ronde van het UFC Calgary main event. Poirier heeft een indrukwekkende bonusreeks achter de rug waar hij drie FOTN-bonussen en een POTN-bonus heeft in zijn laatste vier gevechten, die knockouts op voormalig WSOF Kampioen Justin Gaethje en voormalig lichtgewicht kampioen Anthony Pettis omvatten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws