'Na Rico nog 1 MMA-gevecht: Overeem denkt vooruit
Home / Nieuws / ‘Na Rico nog 1 MMA-gevecht: Overeem denkt vooruit

‘Na Rico nog 1 MMA-gevecht: Overeem denkt vooruit

Alistair Overeem staat dit jaar oktober tegenover Badr Hari in de kickboksring. Dit zal het Glory debuut zijn voor de topvechter, daarna zal hij volgens eigen zeggen Rico Verhoeven aanpakken. Echter blijft het MMA-vechten lonken en zal hij daar zeker ook nog te zien zijn.

Gisteren tijdens KSW 71 in Polen was Alistair Overeem aanwezig in de hoek van Errol Zimmerman die met een knock-out KSW grootheid Marcin Rozalski via knock-out versloeg. Voor het gevecht werd Overeem in een interview gevraagd naar zijn eigen vecht toekomst.

Toch nog MMA

,,Ik zal eerst Badr Hari verslaan op 8 oktober, daarna pak ik Rico Verhoeven aan en dan wellicht pensioen”, zei Overeem. Toen gevraagd werd aan de UFC-legende hoe hij over het MMA-vechten dacht was hij duidelijk. ”Misschien nog wel 1 MMA partij, wellicht zelfs hier.”

De kans is dus aanwezig dat na zijn Glory gevechten Overeem inmiddels 42 jaar een terugkeer maakt naar de door hem zo geliefde Mixed Martial Arts. De fans zullen dit zeker willen zien. Wat het gevecht met Badr betreft wordt Overeem als zwaar favoriet bestempeld.

Bekijk ook

'Wat een knock-out! NL-vechter Hooi trapt rivaal aan diggelen (video)

‘Wat een knock-out! NL-vechter Hooi trapt rivaal aan diggelen (video)

Brian Hooi scoorde gisteravond een knock-out van jewelste

Thaiboksen: Lukkes en Granville strijden om Caribische titel

Thaiboksen: Lukkes en Granville strijden om Caribische titel

Vechters Ole Lukkes en John Granville, zullen het opnemen tegen een Arubaanse en respectievelijk een Mexicaanse tegenstander.

'McGregor vernederen in de UFC-kooi was top!' Khabib over beste carrière moment

‘McGregor vernederen in de UFC-kooi was top!’ Khabib over beste carrière moment

Khabib Nurmagomedov UFC Hall of Famer en voormalig kampioen, noemt de overwinning op Conor McGregor als topcarrière moment.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page