Murthel Groenhart kroont zich tot GLORY interim Kampioen Nieuws
Nieuws

Murthel Groenhart kroont zich tot GLORY interim Kampioen

Murthel Groenhart kroont zich tot GLORY interim Kampioen
Murthel Groenhart kroont zich tot GLORY interim Kampioen

Ondanks een hobbelig voortraject wist Murthel Groenhart toch zijn weg te vinden naar de kickboks ring in Lyon.

Er was even twijfel of Murthel Groenhart wel zou vechten tijdens GLORY Lyon zaterdagavond met het afzeggen van weltergewicht kampioen Cedric Doumbé. kort voor de wedstrijd.

ZIE OOK >> Cedric Doumbe zegt af voor GLORY 70 Lyon

Toch vond GLORY Kickboxing een vervanger die op korte termijn instapte in de vorm van de Amerikaan Troy Jones. Aangezien Doumbé de weltergewicht titel in bezit heeft en Groenhart hem uitdaagde ging het gevecht om een interim titel.

Doping en controverse

De afzegging van weltergewicht Doumbé is omgeven met controverse en wordt er beweerd dat hij het gevecht met Groenhart wilde ontwijken. Ook werd er beweert dat er doping in het spel zou zijn. Hoewel Groenhart erop gebrand was om Doumbé een lesje te leren moest hij het doen met Jones.

De kickboksfans zagen een Jones die zeker niet onderschat moet worden en overduidelijk vol vertrouwen was om op korte termijn het gevecht aan te gaan. Toch wist Groenhart de Amerikaan af te troeven met een keiharde knock-out in de 2e ronde en de winst mee naar Nederland te nemen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws