Muay Thai talent Nawal El Amouri vecht op YOKKAO Next Generation Kids Nieuws
Nieuws

Muay Thai talent Nawal El Amouri vecht op YOKKAO Next Generation Kids

Muay Thai talent Nawal El Amouri vecht op YOKKAO Next Generation Kids

De eerste YOKKAO Next Generation Kids vonden plaats op 26 november 2017 in het Barnsley Metrodome.

Organisator van evenementen, Peter Spensley en YOKKAO UK-promotor Brian Calder, leverden een immens succesvolle en onvergetelijke show af die de hoge lat voor alle toekomstige Muay Thai-juniorcompetities vormde. Samen met promotors, Peter Spensley en Brian Calder, is YOKKAO van plan om de internationale normen van het Muay Thai voor alle niveaus, jong en oud, te verhogen.

Muay Thai talent Nawal El Amouri vecht op YOKKAO Next Generation Kids

De volgende YOKKAO Kids-show is nu bevestigd op 10 februari 2018

Het wordt gehouden op dezelfde locatie als de voorgaande SuperShows in Barnsley Metrodome en de recente SuperShowScotland in Grangemouth met 50 junior-wedstrijden en een paar volwassen gevechten en open voor vechters van over de hele wereld. Uit Nederland doet het jonge talent Nawal El Amouri mee een jonge dame met heel wat in haar mars. Zij vecht tegen Konnie Grace uit Engeland, Nawal wordt onder andere getraind door Georgina van der Linden, een van de grootste Nederlandse talenten en houdster van meerdere wereldtitels.

Nawal zal zeker een goede indruk maken

Meer dan 100 vechters, soms zelfs 6 jaar oud deden mee aan de dag waarop de eerste YOKKAO Junior World Champions, Joe Ryan en Ellie Barker, werden gekroond. De 2 vechters stapten in de ring en bewezen hun verdiende plek als de vroegste leden van het YOKKAO Kids Fight Team. Dat Nawal ook zeker een goede indruk zal maken staat buiten kijf, volg dit jonge talent.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws