🎥 Motordief gepakt door Jiu-Jitsu expert! 'Meest effectief' Nieuws
Nieuws

🎥 Motordief gepakt door Jiu-Jitsu expert! 'Meest effectief'

🎥 Motordief gepakt door Jiu-Jitsu expert! 'Meest effectief'

In Argentinië heeft een motordief een bittere pil geslikt toen hij werd gesnapt door een Jiu Jitsu expert een trainingsmaat van MMA-kampioen Emiliano Sordi.

De dief probeerde een motorfiets te stelen in de stad La Plata toen hij gesnapt werd door een Jiu Jitsu expert en trainingsmaat van de Argentijnse PFL MMA-kampioen Emiliano Sordi. Deze poste een video met de dief die klem gezet werd.

"Gisteravond wilden ze een motorfiets stelen van een van mijn Argentijnse trainingsmaten", schrijft Sordi bij zijn post op Instagram. "Omdat deze weet wat vechten is en wat dit kan aanrichten, had hij niet veel moeite de dief aan te pakken."

"Deze situatie toont aan dat Jiu Jitsu een krachtige en effectieve manier is om tegen criminaliteit te vechten", is te lezen in de comments bij de post van Sordi. De Jiu Jitsu expert heeft bewezen hoe krachtig en effectief deze vechtstijl kan zijn.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws