MOORDVERDACHTE OVER SLACHTOFFER: 'Hij was een kickbokser'
Home / Nieuws / MOORDVERDACHTE OVER SLACHTOFFER: ‘Hij was een kickbokser’

MOORDVERDACHTE OVER SLACHTOFFER: ‘Hij was een kickbokser’

MOORDVERDACHTE OVER SLACHTOFFER: 'Hij was een kickbokser'

Een man beschuldigd van moord beweert dat hij vocht tegen een ‘kickbokser’. De man werd doodgestoken door de dader met een slagersmes.

De 20-jarige Andy Flores-Tello uit Tampa Florida wordt beschuldigt van de moord op een man waarvan hij zegt dat deze een kickbokser was. Flores-Tello beweert uit angst op de man ingestoken te hebben met de dood als gevolg. Zo meld The Tampa Times.

Schelden

Flores-Tello zou zaterdagavond in gevecht zijn gekomen met de overledene. Een getuige belde de politie nadat hij de twee mannen had horen vechten in een slaapkamer die ze deelden. De getuige zegt dat er een flinke scheld partij vooraf ging aan het gevecht.

De getuige zegt dat zij Flores-Tello in het Spaans hoorden roepen: “Je bent mijn vader niet, ik vermoord je!” De getuige zei dat ze toen de overledene zag wegrennen van Flores-Tello, die een keukenmes vasthield. Het slachtoffer stopte en liep op de dader af., waarop deze met het mes zijn slachtoffer doorboorde.

Door het hart gestoken

Volgens Flores-Tello escaleerde de boel en zei dat de overledene, naar wie hij verwees als een kickbokser’, een vechtende houding aannam. Waarbij Flores-Tello dat het slachtoffer hem naar de grond trapte, en deze hem vervolgens tegen het hoofd begon te slaan.

Hij beroept zich dan ook op zelfverdediging, maar of de rechter het dodelijke incident zo zal beoordelen valt te betwijfelen. Flores-Tello wordt vastgehouden zonder borgtocht en wacht zijn voorgeleiding bij justitie af.

Bekijk ook

‘Net zo bekend als Rico Verhoeven’: Italiaanse topkickbokser kiest voor Nederland

Ook op YouTube is de atleet razend populair en dagelijks groeit het aantal volgers met de dag

Beste Kickbokser ooit keert terug naar de ring: ‘275 gevechten’

De Thai die even berucht als beroemd is vocht zijn laatste wedstrijd in oktober 2019

Schoolleraar blaast vecht carrière nieuw leven in: ‘Studenten inspireren’

Het gevecht maakt deel uit van een reeks MMA-competities

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page