'Moordenaar'! UFC'er Masvidal wil rotjongens lesje leren Nieuws
Nieuws

'Moordenaar'! UFC'er Masvidal wil rotjongens lesje leren

'Moordenaar'! UFC'er Masvidal wil rotjongens lesje leren

Jorge Masvidal hoopt dat Dana White ‘zijn f*cking moordenaar stuurt’ om Jake Paul in elkaar te slaan: ‘Ik ga alle Pauls in elkaar slaan’, deze rotjongens verdienen een lesje. Volgens Masvidal maken de YouTubers de vechtsporters belachelijk met hun bokswedstrijden tegen uitgebluste vechters.

UFC'er Masvidal staat open voor het boksen van zowel Logan als Jake Paul en hij hoopt dat Dana White het zou accepteren. Normaliter mag een UFC-vechter onder zijn contract geen andere gevechten aangaan. Toch zijn er uitzonderingen gemaakt onder andere voor Conor McGregor die in 2017 bokste tegen Floyd Mayweather.

Ik sloop ze

Nu hoop Masvidal dat ook voor elkaar te krijgen; ,,Ik ga alle Pauls in elkaar slaan", zei Masvidal tegen ESPN. ,,Als ze geld in mijn zak stoppen, die gast Logan Paul, Jake Paul, wie dan ook van Paul als ze geld in mijn zak stoppen, wil ik natuurlijk de gezichten van een paar Disney-personages breken."

,,Ik vecht tegen mannen die al sinds 7, 8 jaar trainen om mij hetzelfde aan te doen wat ik hen wil aandoen. Vechten tegen jongens zoals [de Pauls] is een bonus, man. UFC zou moeten tekenen, maar niets is onmogelijk", zei Masvidal. ,,Dana mag die jongens niet en Dana weet dat ik naar binnen zal gaan en die kinderen pijn zal doen. Misschien stuurt hij wel zijn f*cking moordenaar."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws