Moorddadig straatgevecht na aanval op jongen (video) Nieuws
Nieuws

Moorddadig straatgevecht na aanval op jongen (video)

Moorddadig straatgevecht na aanval op jongen (video)

De aanval op een jongeman in Azië kreeg een heftig einde, een van de aanvallers werd ongenadig afgestraft en uiteindelijk met kopschoppen uitgeschakeld. De heftige beelden gingen viraal op internet met de waarschuwing voor extreem straatgeweld.

Waarom de aanval werd ingezet werd is niet duidelijk, in de video is te zien dat een jongen de met een knie en een armzwaai de boel in lichterlaaie zet. Een andere jongen lanceert een trap in de rug van het slachtoffer, een derde mengt zich in de strijd.

Terugslaan

De getroffen jongen laat het eerst gelaten toe toto deze besluit om de tegen aanval in te zetten met alle gevolgen van dien. Omstanders komen in actie en staan het slachtoffer bij die een van zijn aanvallers met stoten probeert uit te schakelen.

Terwijl een van zijn helpers met een paar trappen tegen het hoofd de op zijn rug liggende man treft blijft hij slaan totdat de man niet meer beweegt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws