Home / Nieuws / Moord op dochter UFC-vechter wordt zwaar bestraft

Moord op dochter UFC-vechter wordt zwaar bestraft

Aanklagers in Alabama zijn op zoek naar de doodstraf voor de hoofdverdachte in de moord op Aniah Blanchard, de stiefdochter van UFC-vechter Walt Harris.

De stiefdochter van UFC zwaargewicht Walt Harris, stierf als gevolg van een schotwond. Lee County District Attorney Brandon Hughes kondigde aan dat hij de doodstraf tegen de dader, Ibraheem Yazeed zal eisen

Vorige week werden menselijke resten gevonden in Macon County, geïdentificeerd als behorend tot de 19-jarige Aniah Blanchard, het meisje was vermist sinds 24 oktober en haar voertuig werd later gevonden ongeveer een uur verwijderd van haar huis in Auburn.

Hartverscheurend

Drie verdachten werden gearresteerd in verband met de verdwijning van Blanchard, waaronder Yazeed, die werd gearresteerd op beschuldiging van eerstegraads ontvoering nadat een bewakingsvideo hem in een supermarkt met Blanchard in verband bracht.

Harris trok zich terug uit een wedstrijd met Alistair Overeem bij UFC op ESPN 7 deze zaterdag, om zich te concentreren op de zoektocht naar zijn stiefdochter. Het zwaargewicht gaf een hartverscheurende verklaring vrij nadat aniah’s dood was bevestigd.

Bekijk ook

Acteurs gezocht voor Nederlandse ‘Kung Fu’ jeugdfilm

Scenarist en regisseur Froukje Tan gaat volgend jaar een Kung Fu jeugdfilm in Rotterdam opnemen

PAK SLAAG: MMA-vechter breekt arm van verkrachter (video)

De verkrachter koos het verkeerde huis

ENFUSION AWARDS: Kies de vechter van het jaar en meer

De Nederlandse kickboks organisatie Enfusion laat fans mee stemmen om hun Fighters of the Year, events en meer te kiezen.