Home / Nieuws / Moord op dochter UFC-vechter wordt zwaar bestraft

Moord op dochter UFC-vechter wordt zwaar bestraft

Aanklagers in Alabama zijn op zoek naar de doodstraf voor de hoofdverdachte in de moord op Aniah Blanchard, de stiefdochter van UFC-vechter Walt Harris.

De stiefdochter van UFC zwaargewicht Walt Harris, stierf als gevolg van een schotwond. Lee County District Attorney Brandon Hughes kondigde aan dat hij de doodstraf tegen de dader, Ibraheem Yazeed zal eisen

Vorige week werden menselijke resten gevonden in Macon County, geïdentificeerd als behorend tot de 19-jarige Aniah Blanchard, het meisje was vermist sinds 24 oktober en haar voertuig werd later gevonden ongeveer een uur verwijderd van haar huis in Auburn.

Hartverscheurend

Drie verdachten werden gearresteerd in verband met de verdwijning van Blanchard, waaronder Yazeed, die werd gearresteerd op beschuldiging van eerstegraads ontvoering nadat een bewakingsvideo hem in een supermarkt met Blanchard in verband bracht.

Harris trok zich terug uit een wedstrijd met Alistair Overeem bij UFC op ESPN 7 deze zaterdag, om zich te concentreren op de zoektocht naar zijn stiefdochter. Het zwaargewicht gaf een hartverscheurende verklaring vrij nadat aniah’s dood was bevestigd.

Bekijk ook

VIDEO: Docu ter ere van overleden vader UFC kampioen Khabib

De vader van UFC Kampioen Khabib Nurmagomedov, Abdulmanap overleed recentelijk aan de gevolgen van het ...

KICKBOKSEN: Enfusion maakt eerste titelgevecht na lockdown bekend

Enfusion maakte het eerste titelgevecht bekend na het uitbreken van de coronapandemie. De Nederlandse Sarèl ...

Alexander Volkanovski wil een statement maken met verslaan Max Holloway

Ondanks het behalen van een overwinning op Max Holloway, lijkt Alexander Volkanovski het moeilijk te ...