Mohammed Jaraya vecht toch op Enfusion Live 30 september in Antwerpen Nieuws
Nieuws

Mohammed Jaraya vecht toch op Enfusion Live 30 september in Antwerpen

Mohammed Jaraya vecht toch op Enfusion Live 30 september in Antwerpen

BEVESTIGING: Jaraya vecht zoals gepland op 30 september in Antwerpen!

De Belgische bond verleent toestemming aan Mohammed Jaraya, hij vecht zoals gepland op 30 september in Antwerpen! Op de Facebook pagina van The Antwerp Fight Organization is bekend gemaakt dat Mohammed Jarama toch zal vechten op het Enfusion Live. Berichten wij eerder dat Jaraya uitgesloten was van deelname, is nu toch besloten Jarama te laten vechten. Het top talent zal zich zeker doen gelden op het Enfusion Live Gala te Antwerpen.

Mohammed 'the destroyer' Jaraya kreeg na zijn wedstrijd in Den Haag een schorsing van 2 jaar opgelegd door de FOG. Deze schorsing is echter beperkt tot Nederland. De Marokkaanse vechter kan dus partijen vechten in het buitenland. Na constructief overleg met BKBM²O mag de partij tegen Yassin Baitar in de Lotto Arena plaats vinden.

Mohammed Jaraya vecht toch op Enfusion Live 30 september in Antwerpen

Seminar Mohammed Jaraya Fighters Against Cancer

Tenslotte geeft Mohammed Jaraya binnenkort een Seminarie in Antwerpen ten voordele van Fighters Against Cancer! Volg de Facebook pagina The Antwerp Fight Organization om op de hoogte gehouden te worden van deze activiteit! En natuurlijk meer informatie over het vechtsport gala is hier te vinden.

Super gevechten

Finale Enfusion League. Blijft de €200.000 in Antwerpen, of gaat de pot richting Nederland? Top gevecht: Heavy Weight Title tussen Luis Tavares en Jahfarr Wilnis. 5 rondes x 3 min gaan bepalen wie de riem rond zijn buik mag binden.

SUPER BOUT: VS of te wel Mohamed Khamal VS Superbon Banchamek. Absolute wereld partij tussen 2 toppers. Live in Antwerpen

Eerdere controverse Nordin Ben Moh

Eerder heeft het FOG officieel gereageerd op het protest van Nordin Ben Moh over zijn gevecht tegen Tayfun 'Turbine' Ozcan, deze heeft een verboden techniek (klap op het achterhoofd) gebruikt op het FIGHTSENSE gala in Den Haag. De FOG heeft deze klap ook gezien en geeft Ben Moh gelijk.

Dit heeft verregaande consequenties voor de league! Nordin Ben Moh krijgt 1 punt extra en komt dan op 1 punt te staan van Tayfun Ozcan. Enkel via een KO tegen Redouan Laarkoubi is de Turkse vechter zeker van de eerste plek.

De league is dus spannender dan ooit.

Informatie en locatie

Datum: 30/9/2017
Locatie: Lotto Arena , Schijnpoortweg 119, 2170 Antwerpen
Tickets: https://tinyurl.com/EnfusionAntwerp
VIP: 0485900210

De volledige affiche van het gala!

Mohammed Jaraya vecht toch op Enfusion Live 30 september in Antwerpen

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws