MMA-vechter's huis belegerd door bijna 400 politieagenten Nieuws
Nieuws

MMA-vechter's huis belegerd door bijna 400 politieagenten

MMA-vechter's huis belegerd door bijna 400 politieagenten

Laura Sanko, een voormalige professionele MMA-vechter. Zij is momenteel een van de meest populaire UFC-verslaggevers. Ze is de huidige presentator van Dana White's Contender Series op ESPN en een commentator voor Invicta Phoenix Rising.

Echter bevond Sanko zich donderdagmiddag in een buitengewoon ongebruikelijke situatie. De voormalige Invicta FC vechter ging naar Instagram om beelden te delen van ongeveer 400 politieagenten.

Goed verstopt

Deze waren op zoek naar een voortvluchtige crimineel die zich had verstopt op het landgoed van Sanko. "Hij is ons terrein binnengekomen via onze grot", zei Sanko in een van haar Instagram-verhalen.

"Hij heeft zijn shirt in onze kreek gegooid en wordt nog steeds vermist. Maar ze denken dat hij het gebied heeft verlaten," aldus Sanko. De politieagenten doorzochten het terrein. Maar ook het huis van Sanko werd grondig onderzocht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws