MMA-vechter’s huis belegerd door bijna 400 politieagenten – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA-vechter’s huis belegerd door bijna 400 politieagenten

MMA-vechter’s huis belegerd door bijna 400 politieagenten

Voormalig MMA-vechter en UFC-verslaggever, Laura Sanko’s huis werd deze omringd door bijna 400 politieagenten. Op zoek naar een crimineel.

Laura Sanko, een voormalige professionele MMA-vechter. Zij is momenteel een van de meest populaire UFC-verslaggevers. Ze is de huidige presentator van Dana White’s Contender Series op ESPN en een commentator voor Invicta Phoenix Rising.

Echter bevond Sanko zich donderdagmiddag in een buitengewoon ongebruikelijke situatie. De voormalige Invicta FC vechter ging naar Instagram om beelden te delen van ongeveer 400 politieagenten.

Goed verstopt

Deze waren op zoek naar een voortvluchtige crimineel die zich had verstopt op het landgoed van Sanko. “Hij is ons terrein binnengekomen via onze grot”, zei Sanko in een van haar Instagram-verhalen.

“Hij heeft zijn shirt in onze kreek gegooid en wordt nog steeds vermist. Maar ze denken dat hij het gebied heeft verlaten,” aldus Sanko. De politieagenten doorzochten het terrein. Maar ook het huis van Sanko werd grondig onderzocht.

Bekijk ook

Kapot geslagen: Waarom Saunders niet verder kon tegen Canelo

Billy Joe Saunders moest zaterdagnacht tegen zijn zin opgeven in zijn bokswedstrijd tegen Canelo 'Saul' Alvarez in Texas

🎥 Publiek ramt er op los tijdens Canelo-Saunders bokswedstrijd

Canelo Alvarez en Billy Joe Saunders vochten afgelopen nacht een heftige strijd uit in Texas.

‘Er gaan doden vallen’: K-1 Legende Ernesto Hoost waarschuwt

Ernesto Hoost de K-1 legende en topkickbokser is er zeker van, er zullen doden vallen in de vechtport.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page