Home / Nieuws / MMA-vechter’s huis belegerd door bijna 400 politieagenten

MMA-vechter’s huis belegerd door bijna 400 politieagenten

Voormalig MMA-vechter en UFC-verslaggever, Laura Sanko’s huis werd deze omringd door bijna 400 politieagenten. Op zoek naar een crimineel.

Laura Sanko, een voormalige professionele MMA-vechter. Zij is momenteel een van de meest populaire UFC-verslaggevers. Ze is de huidige presentator van Dana White’s Contender Series op ESPN en een commentator voor Invicta Phoenix Rising.

Echter bevond Sanko zich donderdagmiddag in een buitengewoon ongebruikelijke situatie. De voormalige Invicta FC vechter ging naar Instagram om beelden te delen van ongeveer 400 politieagenten.

Goed verstopt

Deze waren op zoek naar een voortvluchtige crimineel die zich had verstopt op het landgoed van Sanko. “Hij is ons terrein binnengekomen via onze grot”, zei Sanko in een van haar Instagram-verhalen.

“Hij heeft zijn shirt in onze kreek gegooid en wordt nog steeds vermist. Maar ze denken dat hij het gebied heeft verlaten,” aldus Sanko. De politieagenten doorzochten het terrein. Maar ook het huis van Sanko werd grondig onderzocht.

Bekijk ook

RAUW: Kickbokslegende Badr Hari op oorlogssterkte

Badr Hari lijkt harder dan ooit te werken aan een comeback. Recentelijk zei de Kicbokslegende ...

Piepjonge MMA-vechter (16) maakt imposant profdebuut (video)

Victoria “The Prodigy” Lee was zo goed als geadverteerd in haar langverwachte mixed martial arts-debuut ...

Boze kickboks fans steunen verslagen vechter, beslissing onterecht?

Illias Ennahachi prolongeerde vandaag in Singapore zijn ONE Championship vlieggewicht titel kickboksen. De Nederlands-Marokkaanse vechter ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page