Beveiliger pakt vrouwen stalker hard aan! 'Potje kickboksen' Nieuws
Nieuws

Beveiliger pakt vrouwen stalker hard aan! 'Potje kickboksen'

Beveiliger pakt vrouwen stalker hard aan! 'Potje kickboksen'

Morgan Andrew werd flink aangepakt door een beveiliger nadat hij een vrouw lastig had gevallen bij een winkelcentrum in Maine, Amerika. De confrontatie liep uit op een live kickboks wedstrijd.

Volgens de nieuws berichten was Andrew handtastelijk en vrij agressief naar de dame in kwestie. Toen de beveiliging arriveerde bleek een van hen de moves van kickbokslegendes Badr Hari of Rico Verhoeven te hebben. Deze raakte in een fysieke confrontatie met de stalker.

Het gevecht werd gefilmd door omstanders en we zien dat het er best hevig aan toe gaat. Al met al duurde de hele vertoning 30 seconden. Andrew verklaarde onschuldig te zijn en de vrouw niet te hebben lastig gevallen. Daar had de beveiliger echter geen boodschap aan.

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van onze rubriek ‘ander nieuws’. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena gebeurt, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws