MMA-vechter Sergio da Silva (Bellator) opgepakt voor bankoverval! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA-vechter Sergio da Silva (Bellator) opgepakt voor bankoverval!

MMA-vechter Sergio da Silva (Bellator) opgepakt voor bankoverval!

Volgens de Amerikaanse website ‘TMZ Sports’ is de Braziliaanse MMA-vechter Sergio da Silva, vorige week donderdag gearresteerd!

Sergio Da silva pleegt bankoverval
Foto: MMAFIGHT / REPRODUCTIE

Da Sliva (31) die ook bekend staat in de vechtsportwereld als ‘The Savage’, wordt beschuldigd van het stelen van een groot bedrag bij een bank in New York, Verenigde Staten. De diefstal vond plaats op de 24ste en precies een week nadat de misdaad begaan was, werd de MMA-vechter door middel van de vingerafdrukken aan de plaats-delict gekoppeld.

Gewapend en gevaarlijk

De vingerafdrukken die bepalend zijn voor het plaatsen op de locatie van de misdaad zijn van Sergio da Silva en zijn ge-matched met overige sporen in zijn appartement, dat ligt op dezelfde straat waar de bank is gelegen. Het bedrag dat door de vechter werd meegenomen was ongeveer $ 50.000 (vijftigduizend dollar). De Savage gaf toe dat hij de dader van de misdaad was en dat hij op het moment van de overval gewapend was. De vechter zei zelfs dat hij zijn vuurwapen zou gebruiken als hij het nodig achtte.

Slechte reclame voor Bellator?

Sergio “The Savage” da Silva is momenteel 31 jaar oud. Zijn laatste gevecht was in de 180-editie van Bellator MMA, één van de grootste MMA-organisaties ter wereld.  Dit evenement heeft afgelopen 24 juni plaats gevonden en had als belangrijkste gevecht het duel tussen Chael Sonnen en Wanderlei Silva. Op dat moment verloor “The Savage” de strijd tegen Matt Rizzo, toen het in de derde ronde werd afgerond. Als een professionele MMA-vechter heeft Sergio da Silva 15 keer gevochten, met slechts 6 gewonnen en 9 verliezen op zijn fight card.

Bekijk ook

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

KO! Gökhan Saki trapt James McSweeney naar verlies

Legende Saki lag flink onder vuur door McSweeney

Wraak voor Badr! Plazibat MEPT Adegbuyi ‘KO’ in verhit gevecht

In de eerste ronde liep Adegbuyi tegen een rechterhoek aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page