WAT! MMA-vechter pakt pistool man af tijdens vechtsport event Nieuws
Nieuws

WAT! MMA-vechter pakt pistool man af tijdens vechtsport event

WAT! MMA-vechter pakt pistool man af tijdens vechtsport event

Organisaties zoals ONE Championship hebben de unieke benadering gekozen om worstelen, kickboksen en Muay Thai-gevechten samen met MMA op hun vechtkaarten op te nemen. Maar een Braziliaanse organisatie heeft een iets andere weg ingeslagen.

Goiana Vale Tudo hield GVT 2 afgelopen weekend en als je door de vechtkaart van het evenement kijkt, zie je een redelijk standaard vechtsport aanbod van lokaal Braziliaans talent. Een ding dat niet op de officiële gevechtslijst stond, was het besluit van de organisatie om een ​​ontwapeningsdemonstratie met pistool en mes op te nemen.

Heel apart

Een video toont twee individuen, een in wat lijkt op een soort vechtsportkleding en een ander in iets dat vermoedelijk bedoeld is als straatkleren. Die verschillende ontwapeningstechnieken voor de menigte demonstreren.

Verschillende technieken voor het omgaan met een aanvaller die een vuurwapen hanteert, worden getoond voordat de vechter naar het pistool grijpt en het weggooit. De andere persoon trekt dan een mes en de twee herhalen het proces met een paar verschillende manieren om de "aanvaller" van zijn wapen te ontdoen.

Afgezien van deze demonstratie, omvatte GVT 2 een aantal vechters die hun professionele debuut maakten en strijden voor de lichtgewicht en zwaargewicht MMA-titels van de organisatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws