MMA-vechter Marcin Różalski veroorzaakt flinke commotie tijdens tv show Nieuws
Nieuws

MMA-vechter Marcin Różalski veroorzaakt flinke commotie tijdens tv show

MMA-vechter Marcin Różalski veroorzaakt flinke commotie tijdens tv show
MMA-vechter Marcin Różalski veroorzaakt flinke commotie tijdens tv show

Różalski de Poolse MMA-vechter die geen blad voor zijn mond neemt en wiens uiterlijk niet bepaald in zijn voordeel lijkt te werken. Hij veroorzaakte nogal wat commotie in een praatprogramma afgelopen zaterdagavond.

De MMA en K-1 vechter, was te gast bij Agnieszka Gozdyra in het programma "Skandalysts". De atleet sprak onder andere over vluchtelingen die vanuit het Midden-Oosten naar Europa komen.

Agnieszka Gozdyra presenteert in haar programma "Scandal" controversiële figuren uit de wereld van de politiek, showbizz of sport.

Kritiek

De populaire en zwaar getatoeëerde sportman "Różal" spreekt zich vaak kritisch uit over de katholieke kerk en voert tegelijkertijd uitgebreide liefdadigheidsactiviteiten uit ten behoeve van dieren. Tegelijkertijd houdt hij nooit zijn mond en doet hij niet aan diplomatie.

LEES OOK: MMA Vechter Różalski looft beloning uit

Dit was niet anders tijdens de uitzending van het "Scandal" -programma. Różalski deed nogal boute uitspraken, die de presentatrice van het programma nogal choqueerde. De atleet sprak over vluchtelingen, of liever gezegd over zijn terughoudendheid tegenover hen.

Gevaarlijk

Marcin Różalski noemde ze "uitvreters". Hij voegde eraan toe dat onder de mensen die naar Europa komen, het wemelt van volwassenen, sterke mannen. Naar zijn mening zie je geen vrouwen met kinderen, wat een gevaar kan opleveren.

De MMA-vechter beschreef zichzelf als een nationalist en gaf toe dat als Polen zou worden aangevallen, hij zijn land zou verdedigen.

Verfoeilijk

Het programma met deelname van "Różala" veroorzaakte veel controverse. Ook kreeg hij een golf van kritiek te verwerken. Hij werd beschuldigd van het beledigen van mensen die een grote tragedie hadden meegemaakt, die vaak verband hield met het verlies van hun familie of al hun bezittingen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws