Hond levend begraven: MMA-vechter Marcin Różalski op zoek naar dader Nieuws
Nieuws

Hond levend begraven: MMA-vechter Marcin Różalski op zoek naar dader

Hond levend begraven: MMA-vechter Marcin Różalski op zoek naar dader
Hond levend begraven: MMA-vechter Marcin Różalski op zoek naar dader

Marcin Różalski looft een geldprijs in ruil voor het vinden van een persoon die een hond vreselijk heeft gemarteld en daarna levend heeft begraven.

Het gruwelijke feit vond afgelopen zondag plaats in Borówiec, Polen. De persoon die de hond levend begroef in het bos, had het het dier daarvoor gruwelijk mishandeld.

Gelukkig heeft de met littekens bedekte hond het overleefd, maar helaas verloor hij een oog door de mishandeling. Różalski is zo geschokt door dit feit dat hij een beloning uitlooft om de dader te vinden.

Beloning uitgeloofd

De KSW-veteraan Różalski is een groot dierenliefhebber, en is mede op zoek naar de dader, op Facebook meldde hij dat hij 10.000 zloty (€2.300) betaald voor het aanwijzen van de dieren mishandelaar.

Różalski staat bekend om het feit dat hij via zijn sociale media verschillende soorten geldinzamelingen en acties houdt voor behoeftige mensen en dieren.

Echte weldoener

De sporter zet, naast liefdadigheidsactiviteiten, zijn professionele carrière voort. Onlangs tekende hij een contract met Babylon MMA, maar op dit is de datum van zijn debuut binnen deze organisatie niet bekend gemaakt.

De laatste keer dat Różalski een MMA partij vocht was tijdens KSW 39 in het National Stadium. "Różal" sloeg vervolgens snel en indrukwekkend Fernando Rodriguez knock-out.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws