MMA-vechter (33) dood aangetroffen! Politie start onderzoek Nieuws
Nieuws

MMA-vechter (33) dood aangetroffen! Politie start onderzoek

MMA-vechter (33) dood aangetroffen! Politie start onderzoek

Aleksandr Pisarev de bekende Russische MMA-vechter werd dood aangetroffen in zijn huis in Moskou. De dood van de vechter zou naar verluidt door voedselvergiftiging zijn veroorzaakt.

Volgens voorlopige gegevens was de dood het gevolg van voedselvergiftiging", vertelde een bron van het team van Pisarev aan het Russische staatspersbureau Tass. Volgens het rapport zei de bron dat Pisarev in zijn slaap stierf en dat hij geen chronische gezondheidsproblemen had.

Vergiftiging

Echter wantrouwt de Politie de genoemde doodsoorzaak en stelde een onderzoek in. "Er is een onderzoek ingesteld naar de dood van een atleet als gevolg van vergiftiging …", las een bericht op het Telegram-kanaal van de onderzoekscommissie van de regio Moskou (gaat verder onder video).

"Rechercheurs, met medewerking van een forensisch specialist, voeren een aanvullende inspectie van de plaats uit, nemen items in beslag die relevant zijn voor het onderzoek en plannen een forensisch chemisch onderzoek."

Dood aangetroffen

De vader van Pisarev, Igor Vladimirovich, vertelde naar verluidt aan de zender SHOT Telegram dat hij met zijn zoon en zijn vrouw in een appartement in Moskou woonde. En dat hij Pisarev rond 16.00 uur bewusteloos aantrof op zondag na thuiskomst van een wandeling met hun hond.

Pisarev's laatste professionele gevecht was in februari 2020, toen hij verloor van Maksim Usoyan, uit Yekaterinburg, Rusland. Pisarev vergaarde een 3-2 pro MMA-record en nam deel aan de bantamgewicht- en vedergewicht divisies.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws