Zwaar Pissed! 'Ngannou dit kan niet, ik verdien respect'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Zwaar Pissed! ‘Ngannou dit kan niet, ik verdien respect’

Zwaar Pissed! ‘Ngannou dit kan niet, ik verdien respect’

Zwaar Pissed! 'Ngannou ik ben de UFC-kampioen, ik verdien respect'

Francis Ngannou is niet blij met de verklaring van Dana White voor het op het spel zetten van een tussentijdse zwaargewicht titel. Wat plaats gaat vinden in het UFC 265 evenement van aankomende nacht.

Omdat Ngannou in augustus niet kon vechten, heeft de UFC heeft een interim zwaargewicht titel gecreëerd. Ngannou die de zwaargewicht kampioen van de UFC is pikt dit niet en komt in het geweer. Ngannou is nog steeds verbijsterd over waarom Derrick Lewis en Ciryl Gane strijden om de tussentijdse zwaargewicht titel.

Het is ook een vreemde situatie omdat Ngannou minder dan vijf maanden geleden op UFC 260 tot UFC-kampioen zwaargewicht werd gekroond. UFC-president Dana White vergeleek de situatie met boksen, maar Ngannou houdt niet van die uitleg en voelt dat hij als kampioen niet gerespecteerd wordt.

Wat een bullshit

,,Als ze tegen Francis vechten, is het net als de oude tijd van de IBF versus de WBC-kampioen, en je verenigt de titels”, zegt White. ,,Dat is precies hoe ik er tegenaan kijk.” Ngannou pikt deze uitleg niet en reageert door te zeggen dat dit grote onzin is.

,,Ik hoorde vandaag iets van Dana White als: ‘Het wordt net als de IBF- en WBC-uniforme titel.’ Nee, er is geen uniforme titel”, aldus Ngannou. ,,Ik ben de kampioen dit is je reinste onzin.

Bekijk ook

Stratenmaker slaat zichzelf KO! Krijgt trap na, breekt enkel (video)

Jezelf knock-out slaan is niet leuk

Mike Tyson verbreekt stilzwijgen over slaan man in vliegtuig

Mike Tyson heeft zijn stilzwijgen verbroken over het geweldsincident

Bekende MMA-vechter neergeschoten in cafe tijdens vechtpartij

De bekende vechter werd net voor sluitingstijd neergeschoten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page