Voormalig UFC-vechter Mark Godbeer tekent bij beruchte vechtsport organisatie Nieuws
Nieuws

Voormalig UFC-vechter Mark Godbeer tekent bij beruchte vechtsport organisatie

Voormalig UFC-vechter Mark Godbeer tekent bij beruchte vechtsport organisatie
Voormalig UFC-vechter Mark Godbeer tekent bij beruchte vechtsport organisatie

Mark Godbeer denkt voorlopig nog lang niet aan stoppen met vechten. Sterker nog met zijn 36 jaar lijkt hij zijn carrière nieuw leven in te willen blazen.

Daar waar andere vechters het wel genoeg vinden als zij de vijfendertig gepasseerd zijn, lijkt de onverwoestbare Engelsman Godbeer het tegenovergestelde te doen.

Godbeer vecht sinds 2009 als professional in MMA en vocht eerder ook voor Bellator MMA en BAMMA, en was bij laatstgenoemde zwaargewicht kampioen.

Kickboksen

Vorig jaar stond Godbeer nog tegen de in Nederland voor vier jaar geschorste Ismael Lazaar in de ring tijdens een kickboks wedstrijd in Macau. Deze partij eindigde onbeslist. Het was maar liefst één ronde van tien minuten die hij en de Marokkaans-Nederlandse Lazaar in een ware uitputtingslag moesten doorstaan.

LEES OOK: Kickboks wedstrijd Ismael Lazaar vs Mark Godbeer eindigt verrassend

Afgelopen nacht maakte Godbeer en zijn management bekend dat hij een multi gevecht contract getekend heeft bij het Russische ACA MMA. Een van de zwaarste en beruchtste competities in het Oosten.

Blote vuist boksen

Voordat Godbeer zijn eerste partij zal vechten voor de ACA League zal hi te zien zijn op 30 maart in Londen tijdens een Bare Knuckle wedstrijd. Deze partij die met bolte vuisten gevochten zal worden, vindt plaats in the O2 Arena in Londen.

Wanneer Godbeer zijn debuut zal maken bij ACA MMA zal later bekend worden gemaakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws