VIDEO | MAS Fight: Ismael Lazaar vs Mark Godbeer eindigt verrassend Nieuws
Nieuws

VIDEO | MAS Fight: Ismael Lazaar vs Mark Godbeer eindigt verrassend

VIDEO | MAS Fight: Ismael Lazaar vs Mark Godbeer eindigt verrassend
VIDEO | MAS Fight: Ismael Lazaar vs Mark Godbeer eindigt verrassend

Vandaag stonden Ismael Lazaar en Mark Godbeer tegenover elkaar in Macau, China in een partij die 9 minuten duurde en slopend was voor beide vechters, liet Lazaar zien nog steeds mee te tellen in de kickboks wereld.

Lazaar is terug er hoe, hij stond in de ring tegen de levende legende Godbeer die uiterst respect toonde voor Lazaar door het voor hem op te nemen een paar dagen geleden op Twitter.

Godbeer was boos geworden op enkele zogenaamde fans die Lazaar voor alles en nog wat uitmaakte. Waarop Godbeer reageerde; "stop met het uitschelden van mijn tegenstander, hij is een waardige vechter en verdiend respect. "

Slopend

In een 9 minuten durende partij waar zowel Lazaar al Godbeer het beste van zichzelf gaven zagen toeschouwers een ware sloop partij. De bekende Nederlandse MMA vechter Hubert Geven zat in het publiek en wist ons te melden dat het op een onbeslist uitkwam.

"We doen geen half werk, ik vecht tien dagen van tevoren en kreeg een gelijkspel tegen een van de beste k1 kickbokser jongens ter wereld !! Ik denk dat het alleen maar eerlijk is dat we een rematch hebben met een volledige voorbereiding. Toon me het geld ha."

Opwarmertje

"Volgende stop Portsmouth Mr Mickey Parker maak je borst maar nat, omdat dat net mijn vuur aangewakkerd is. 15 december Portsmouth volgende halte. " Zegt Godbeer op zijn Facebook na afloop van de partij tegen Lazaar.

Onderstaande korte video toont een tipje van de sluier van de partij waar Lazaar er in slaagde Godbeer naar het canvas te krijgen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws