VIDEO: neef UFC kampioen Khabib bruut knock-out gemept Nieuws
Nieuws

VIDEO: neef UFC kampioen Khabib bruut knock-out gemept

VIDEO: neef UFC kampioen Khabib bruut knock-out gemept

Het was een zware nacht voor de neef van de UFC wereldkampioen lichtgewicht Khabib Nurmagomedov afgelopen 23 februari.

Khabib Nurmagomedov heeft een onberispelijk ongeslagen record. Met 27-0 is hij een van de weinigen die nog lange tijd onverslagen is gebleven. Hij komt uit een zeer bewezen afstamming van gedegen vechters.

Worstelaars uit Dagestan behoren tot de elite van de grapplers en ze schakelen snel over naar MMA. Russen hebben altijd een sterke aanwezigheid in MMA gehad, met sambo-meester Fedor Emelianenko misschien wel de meest bekende.

Totaal van de kaart

Onder actieve Russische vechters is de lichtgewicht kampioen Khabib de top van het peloton en staat ver boven Rashid Magomedov, Vitaly Minakov, Magomed Magomedov en Rustam Khabilov om er maar een paar te noemen.

Dan is er Shamil Zavurov, de achterneef van Khabib Nurmagomedov. Hij vocht 23 februari op Road FC 52 en het ging niet goed. Zoals in de video is te zien, de aanwezigheid van grootheid Khabib kon niet voorkomen dat hij zwaar knock-out ging.

LEES MEER: Khabib ontvangt fikse boete en schorsing

Als hij had gewonnen, zou Khabib's neef $ 200.000 hebben geïncasseerd en had hij de kans om voor $ 1 miljoen te vechten in zijn volgende wedstrijd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws