Khabib krijgt 'hoge boete en schorsing' voor knokpartij met McGregor Nieuws
Nieuws

Khabib krijgt 'hoge boete en schorsing' voor knokpartij met McGregor

Khabib krijgt 'hoge boete en schorsing' voor knokpartij met McGregor
Khabib krijgt 'hoge boete en schorsing' voor knokpartij met McGregor

De Athletic Commission in Nevada stemde vandaag voor een schikkingsovereenkomst waarbij Nurmagomedov een schorsing van negen maanden en een boete van $ 500.000 kreeg opgelegd. De straf wordt uitgedeeld voor zijn betrokkenheid bij de ruzie met McGregor na afloop van UFC 229.

De schorsing kan tot drie maanden worden verkort, in afwachting van de deelname van Nurmagomedov aan cursus tegen pesten, die nog moet worden goedgekeurd door de NAC.

De opgelegde schorsing tegen Nurmagomedov zal terugwerkend zijn tot 6 oktober 2018, wat betekent dat hij in aanmerking zou kunnen komen om opnieuw te vechten op 6 april 2019, mocht de schorsing worden verminderd.

Afhakers

De schorsing en boete word opgelegd voor een knokpartij tussen Khabib en McGregor na afloop van hun wedstrijd op UFC 229. Er waren meerdere personen bij betrokken. De boel escaleerde en er vielen licht gewonden te betreuren.

LEES OOK: Massale vechtpartij tussen McGregor en Khabib op UFC 229

Conor McGregor is voor zes maanden geschorst en heeft een boete van $ 50.000 gekregen voor zijn rol in het geheel. Zijn schorsing verloopt op 6 april 2019. Noch Nurmagomedov en McGregor waren aanwezig op de bijeenkomst van de straf commissie eerder vandaag.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws