UFC'er Poirier wil vechten: Hongerige rivaal steekt hand op
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC’er Poirier wil vechten: Hongerige rivaal steekt hand op

UFC’er Poirier wil vechten: Hongerige rivaal steekt hand op

UFC'er Poirier wil vechten: Hongerige rivaal steekt hand op

Dustin Poirier, voormalig lichtgewicht interim-kampioen is op zoek naar een gevecht. . Gilbert Burns ziet een gevecht wel zitten en staakt zijn hand op. Sinds zijn titeluitdaging bij UFC 269 tegen Charles Oliveira heeft de Amerikaan Poirier niet meer gevochten.

Gisteren plaatste Poirier een bericht op Twitter waarin simpelweg stond: “Ik wil vechten.” Het duurde niet lang voordat Poirier de aandacht van zijn collega’s kreeg, en Burns zijn hand opstak voor de uitdaging. “170 pond?” (gewichtklasse. red), was het snelle en to-the-point antwoord van Burns, die hongerig lijkt te zijn voor een gevecht in het weltergewicht.

Conor McGregor

Poirier behaalde een overwinning op Dan Hooker en opeenvolgende overwinningen op voormalig dubbelkampioen Conor McGregor om een ​​kans te maken op Charles Oliveria’s lichtgewicht titel bij UFC 269. Poirier kwam te kort in zijn tweede poging op de onbetwiste titel van de divisie, waardoor de voormalige interim-kampioen overweegt een overstap naar weltergewicht te maken.

Burns daagde Kamaru Usman uit voor de weltergewichttitel bij UFC 258, maar faalde uiteindelijk tegen de dominante kampioen. Hij herstelde zich met een sterke overwinning op Stephen Thompson, maar kreeg toen opnieuw een tegenslag in een totale oorlog tegen Chimaev bij UFC 273.

Bekijk ook

Overeem: 'Voor Badr is het alles of niets deze keer'

Overeem: ‘Voor Badr is het alles of niets deze keer’

Alistair Overeem stond vandaag ook in oog met Badr Hari tijdens de eerste persconferentie voor hun aanstaande gevecht op 8 oktober dit jaar.

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: 'Bereidt te sterven'

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: ‘Bereidt te sterven’ (video)

Badr Hari zal op 8 oktober het beste van zichzelf geven in zijn gevecht tegen Alistair Overeem op Glory collision 4.

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing kondigt vandaag aan dat de evenementen van de grootste kickboksorganisatie voortaan te zien zullen zijn via RTL/Videoland.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page