UFC'er dolgelukkig met moord in de MMA-kooi! 'Mijn grootste wens'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC’er dolgelukkig met moord in de MMA-kooi! ‘Mijn grootste wens’

UFC’er dolgelukkig met moord in de MMA-kooi! ‘Mijn grootste wens’

Sean Strickland zegt dat het hem “dolgelukkig” zou maken om iemand in de UFC-kooi te doden. De MMA-vechter doet zijn uitspraken in een interview na het verslaan van Uriah Hall afgelopen nacht in Las Vegas.

Tijdens het interview zei Strickland, dat het hem “supergelukkig” zou maken om iemand in de UFC te vermoorden tijdens een van zijn gevechten. Met vijf opeenvolgende overwinningen, waaronder een perfect 4-0 record in de UFC middengewicht divisie, is het duidelijk dat Strickland een van de beste vechters ter wereld is in zijn gewichtsklasse.

Ik wordt nooit kampioen

Sprekend tot de media na UFC Vegas 33, gaf Strickland toe dat zijn ultieme droom zou zijn om iemand zo erg pijn te doen in het gevecht dat deze het niet zou overleven; ,,Als je het leuk vindt om mensen pijn te doen, zit je in de juiste sport. Ik zou niets liever willen dan iemand vermoorden in de ring”, zei Strickland.

Toevoegend aan wat hij zei, gaf Strickland toe dat, hoewel hij een van de beste vechters in zijn divisie is, hij niet gelooft dat de UFC wildat hij ooit kampioen wordt. ,,Ik ben waarschijnlijk de laatste persoon die ze willen als de kampioen. Ik bedoel, het is cool, ze betalen me goed, het is cool. (Maar) ik ben de laatste die waarschijnlijk de kampioen wil worden”, zei Strickland.

Bekijk ook

Boksheld Manny Pacquiao gaat voor Filipijns presidentschap

De legende heeft zich kandidaat gesteld na te zijn genomineerd.

‘Mijn tanden!’ UFC’er MEPT gebit rivaal aan diggelen (video)

Devin Clark's tanden zijn compleet gesloopt na zijn verlies tegen Ion Cutelaba

Vechter MEPT rivaal in 1 klap ‘KO’! Inpakken en wegwezen (video)

Roy Echeverria maakte snel werk van Ken Sabino

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page