UFC VECHTER ZET COACH AAN DE KANT: Vriendin neem het over MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC VECHTER ZET COACH AAN DE KANT: Vriendin neem het over

UFC VECHTER ZET COACH AAN DE KANT: Vriendin neem het over
UFC VECHTER ZET COACH AAN DE KANT: Vriendin neem het over

UFC vechter Mike Perry klaar met coaches, hij zegt dat alleen zijn vriendin nog bij hem in de hoek mag staan bij een gevecht.

Wie zal er in de hoek van Perry zijn de volgende keer dat hij een gevecht aangaat? Slechts één persoon, zijn vriendin, die volgens Perry alles is wat hij nodig heeft. Perry (13-6 MMA, 6-6 UFC), die momenteel een moeilijke periode doormaakt en drie van zijn laatste vier heeft verloren, is van plan dingen te veranderen.

Perry maakt geen deel meer uit van een team met coaches. Ook uitte hij zijn frustratie over het feit dat hij het niet nuttig vindt om coaches te hebben die hem advies geven als hij niet vecht. "Ik luister momenteel niet naar coaches", zet Perry. "Coaches die dingen zeggen die nergens op slaan. Ze willen dat het zo of zo is. Wat niet altijd werkt. "

Dat kan mijn vriendin ook

"Ik heb een man zoals mijzelf nodig om de pads vast te houden; Om eerlijk te zijn wil ik zelf mijn pads vasthouden. Ook wil ik zelf het liefste in mijn eigen hoek staan. "Dat dit haast niet mogelijk is lijkt Perry te onderkennen en ziet een goed alternatief in zijn huidige vriendin.

"Ik heb alleen een hoek nodig om me de fles water te geven,' zei Perry. 'Veeg mijn hoofd af of leg het ijs in mijn nek als het warm wordt tussen de rondes door. Het duurt waarschijnlijk niet langer dan vijf minuten. Ik moet een slokje drinken, wat ijs in mijn nek doen en ik heb geen advies nodig. Dat kan mijn vriendin ook. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws