UFC-vechter Jorge Masvidal laat fans met elkaar knokken (video) Nieuws
Nieuws

UFC-vechter Jorge Masvidal laat fans met elkaar knokken (video)

UFC-vechter Jorge Masvidal laat fans met elkaar knokken (video)

Voordat Jorge Masvidal zich bij de UFC aansloot was hij een fervent straatvechter en vocht in de achtertuinen en steegjes van Miami, Florida.

Hij werd ontdekt door een van de beste straatvechters die ooit bij de UFC vocht, Kimbo Slice. Dat hij ooit op straat vocht steekt Masvidal niet onder stoelen of banken, tijdens de open trainingen voor het UFC 244 event van aanstaande zaterdag nam hij niet zelf het podium maar gunde zijn fans even het spotlicht.

De bruutste vechter

Hij deed dit door fans uit het publiek te selecteren om het tegen elkaar op te nemen in een minder gewelddadige versie dan de straatgevechten van Masvidal, de fans gebruikten bokshandschoenen en mochten alleen stoten tegen het lichaam.

ZIE OOK Masvidal en Diaz vechten om de bruutste UFC titel

De ludieke actie werd op prijs gesteld maar op tijd gestopt voordat er ongelukken konden gebeuren. Masvidal vecht dit weekend tegen Nate Diaz om de "Baddest Mother Fucker" titel, om zo voor eens en altijd te bepalen wie de meest brute vechter is binnen de UFC.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws