BEVESTIGT: ‘Gevecht Nate Diaz en Jorge Masvidal gaat door’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / BEVESTIGT: ‘Gevecht Nate Diaz en Jorge Masvidal gaat door’

BEVESTIGT: ‘Gevecht Nate Diaz en Jorge Masvidal gaat door’

BEVESTIGT: 'Gevecht Nate Diaz en Jorge Masvidal gaat door'

UFC en MMA fans hielden hun adem in toen afgelopen week Nate Diaz verklaarde zich terug te trekken uit zijn gevecht met Jorge Masvidal om de ‘Baddest Mother Fucker’ titel.

De titel die speciaal in het leven werd geroepen voor de strijd tussen Diaz en Masvidal leek even in de prullenbak gegooid te kunnen worden gegooid. Echter heeft de UFC vrijdagnacht aangekondigd dat het UFC 244-hoofdevenement tussen Nate Diaz en Jorge Masvidal zal doorgaan.

Besmetting

De wedstrijd, gepland op het 500e evenement van de UFC, vindt plaats op 2 november in Madison Square Garden in New York. Donderdag kondigde Diaz abrupt via sociale media aan dat hij uit de strijd was, ogenschijnlijk vanwege een geschil over de resultaten van een drugstest van het Amerikaanse Anti-Doping Agency.

ZIE OOK >> Nate Diaz trekt zich terug uit gevecht met Jorge Masvidal

De USADA die de UFC vechters controleert op gebruik van verboden middelen heeft een speld onderzoek ingesteld, waaruit blijkt dat er niets aan de hand is. Deze concludeerde dat Diaz een atypische bevinding had voor sporen LGD-4033, of Ligandrol, een selectieve androgeenreceptormodulator. Volgens het persbericht van de USADA was een bedorven partij biologische, veganistische multivitaminen de boosdoener.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page