DOODZIEKE UFC VECHTER: 'Dit had mijn leven kunnen kosten' MMA Nieuws
MMA Nieuws

DOODZIEKE UFC VECHTER: 'Dit had mijn leven kunnen kosten'

DOODZIEKE UFC VECHTER: 'Dit had mijn leven kunnen kosten'

Het zou voor Neal zijn eerste gevecht in 2020 zijn tegen Neil Magny. Echter gooit een spoed opname in het ziekenhuis nu dus roet in het eten. De twee zouden later deze maand, op 29 augustus, in Las Vegas elkaar treffen.

Op de sociale media kondigde Neal zondag aan dat hij een niet nader bekend gemaakt medisch probleem had waarin hij zegt dat hij "bijna stierf". Op de foto's is te zien dat Neal aan medische apparatuur is gekoppeld op de IC.

Ik was er bijna geweest

"De afgelopen weken waren krankzinnig, en dat is licht uitgedrukt. Het is echt moeilijk om een ​​welsprekende manier te vinden om te zeggen: "Ik stierf bijna." Dit plaatste echt veel dingen voor mij in het juiste perspectief," Aldus Neal op social media.

"Nooit had ik ooit gedacht dat ik voor mijn dertigste aan een dialyseapparaat zou worden gekoppeld. Alles ging goed met mij. Was elke dag aan het trainen, verdiende geld op het werk, tekende net een contract voor een enorm gevecht"

Luister naar de signalen

"En toen BOOM, het leven raakte mij hard. Ik ben gewoon blij dat ik weer thuis ben nadat ik 1 week op de IC heb doorgebracht. Blijf daarbuiten gezond en luister te allen tijde naar je lichaam. "

ESPN melde dat Neal waarschijnlijk zal worden vervangen door de op nummer 13 gerangschikte voormalige UFC-kampioen weltergewicht Lawler. Dit nadat het Nederlandse twitter account MMA DNA er al eerder melding over had gemaakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws