UFC-ster McGregor hoofdsponsor jeugd MMA-team MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster McGregor hoofdsponsor jeugd MMA-team

UFC-ster McGregor hoofdsponsor jeugd MMA-team

Conor McGregor sponsort de reis van Team Ierland naar de IMMAF Jeugd Wereldkampioenschappen in Bulgarije. De IMMAF Wereldkampioenschappen, die plaatsvinden in Sofia, beginnen op 30 juli. en duurt tot 1 augustus.

McGregor heeft accommodatie en wedstrijdgelden toegezegd, evenals reisarrangementen voor elk van de 27 Ierse deelnemers, evenals 20 coaches die naast de jonge atleten zullen reizen. In een korte verklaring wenste McGregor de deelnemers succes.

Veel succes

,,Ik wens de Ierse ploeg veel succes met hun zoektocht naar de wereldkampioenschappen dit jaar!” zei McGregor. ,,Van de vechters tot de coaches, ik weet dat de toekomst van onze strijdende natie in uitstekende handen is! Vecht met de trots van het smaragdgroene eiland, team! We zijn allemaal bij je! Succes!"

McGregor keert over twee weken terug naar de UFC voor zijn derde gevecht met Dustin Poirier welke de headliner is van UFC 264 op 10 juli in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws