UFC-ster McGregor hoofdsponsor jeugd MMA-team - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-ster McGregor hoofdsponsor jeugd MMA-team

UFC-ster McGregor hoofdsponsor jeugd MMA-team

UFC-ster McGregor hoofdsponsor jeugd MMA-team

Conor McGregor sponsort de reis van Team Ierland naar de IMMAF Jeugd Wereldkampioenschappen in Bulgarije. De IMMAF Wereldkampioenschappen, die plaatsvinden in Sofia, beginnen op 30 juli. en duurt tot 1 augustus.

McGregor heeft accommodatie en wedstrijdgelden toegezegd, evenals reisarrangementen voor elk van de 27 Ierse deelnemers, evenals 20 coaches die naast de jonge atleten zullen reizen. In een korte verklaring wenste McGregor de deelnemers succes.

Veel succes

,,Ik wens de Ierse ploeg veel succes met hun zoektocht naar de wereldkampioenschappen dit jaar!” zei McGregor. ,,Van de vechters tot de coaches, ik weet dat de toekomst van onze strijdende natie in uitstekende handen is! Vecht met de trots van het smaragdgroene eiland, team! We zijn allemaal bij je! Succes!”

McGregor keert over twee weken terug naar de UFC voor zijn derde gevecht met Dustin Poirier welke de headliner is van UFC 264 op 10 juli in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada.

Bekijk ook

Afvinken! Poirier stopt na gevecht met UFC-kampioen Oliveira

Dustin Poirier zal naar verwachting de eerste vechter zijn die de nieuwe gekroonde UFC lichtgewicht kampioen Charles Oliveira uitdaagt.

Verliezers Costa en Vettori als headliner tijdens UFC evenement oktober

De UFC heeft nog geen locatie voor het evenement bekend gemaakt.

McGregor haakt af! ‘Rolstoelbokswedstrijd komt later wel’

McGregor's, voormalig UFC-kampioen, moet de handschoenen aantrekken in een rolstoelbokswedstrijd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page