UFC: Jairzinho Rozenstruik debuut gevecht bekend gemaakt Nieuws
Nieuws

UFC: Jairzinho Rozenstruik debuut gevecht bekend gemaakt

UFC: Jairzinho Rozenstruik debuut gevecht bekend gemaakt
UFC: Jairzinho Rozenstruik debuut gevecht bekend gemaakt

Vandaag is bekend gemaakt dat de recentelijke door de UFC getekende Surinaamse MMA-vechter Jairzinho Rozenstruik, snel de kooi in zal gaan. Een en ander zal plaatsvinden tijdens UFC 144 op 2 Februari aanstaande.

Rozenstruik zal tegenover tegenover de Braziliaan Junior Albini komen te staan. Het lijkt een perfecte match-up want zowel Albini als Rozenstruik staan bekend om hun knock-out kracht.

'Bigi Boi' (bijnaam van Rozenstruik) maakte het nieuws dat hij getekend had bij de UFC op oudejaarsdag bekend via social media. "Ik wil op de eerste plaats mijn management Duello Sports Management bedanken voor het mogelijk maken van deze deal," zei Rozenstruik.

Ongeslagen record

Rozenstruik won recentelijk tijdens het gala 'Fearless 3' van de Venezolaan Kevin Diaz Morales, deze ging al na tien seconden knock-out. In mei 2018 won Rozenstruik tijdens een toernooi bij het Japanse Rizin van de Oekraïner Andrey Kovalev.

LEES OOK: MMA-vechter Jairzinho Rozenstruik tekent bij de UFC

Rozenstruik al zijn zes MMA-wedstrijden gewonnen, een record dat hij bij de UFC zeker zal willen voortzetten. Ook is hij de eerste MMA-vechter van Surinaamse afkomt bij de organisatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws