Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC: Jairzinho Rozenstruik debuut gevecht bekend gemaakt

UFC: Jairzinho Rozenstruik debuut gevecht bekend gemaakt

Vandaag is bekend gemaakt dat de recentelijke door de UFC getekende Surinaamse MMA-vechter Jairzinho Rozenstruik, snel de kooi in zal gaan. Een en ander zal plaatsvinden tijdens UFC 144 op 2 Februari aanstaande.

Rozenstruik zal tegenover tegenover de Braziliaan Junior Albini komen te staan. Het lijkt een perfecte match-up want zowel Albini als Rozenstruik staan bekend om hun knock-out kracht.

‘Bigi Boi’ (bijnaam van Rozenstruik) maakte het nieuws dat hij getekend had bij de UFC op oudejaarsdag bekend via social media. “Ik wil op de eerste plaats mijn management Duello Sports Management bedanken voor het mogelijk maken van deze deal,” zei Rozenstruik. 

Ongeslagen record

Rozenstruik won recentelijk tijdens het gala ‘Fearless 3’ van de Venezolaan Kevin Diaz Morales, deze ging al na tien seconden knock-out. In mei 2018 won Rozenstruik tijdens een toernooi bij het Japanse Rizin van de Oekraïner Andrey Kovalev.

LEES OOK: MMA-vechter Jairzinho Rozenstruik tekent bij de UFC

Rozenstruik al zijn zes MMA-wedstrijden gewonnen, een record dat hij bij de UFC zeker zal willen voortzetten. Ook is hij de eerste MMA-vechter van Surinaamse afkomt bij de organisatie.

Bekijk ook

Bevestigt: Robert Whittaker vs. Israël Adesanya op UFC 243

Het lijkt erop dat de langverwachte strijd tussen Whittaker (20-4 MMA, 11-2 UFC) en Adesanya (17-0 MMA, 6) -0 UFC), de headliner van het UFC 243 event zal zijn.

MMA-vechter Reinier de Ridder: Kans op ONE Championship titel

Als het aan ONE Championship ligt krijgt de Nederlandse MMA-vechter Reinier de Ridder binnen afzienbare tijd een kans op de wereldtitel.

UFC-wereldkampioen Henry Cejudo beland in ziekenhuis

De sinds kort UFC-wereldkampioen in twee gewichtklassen, Henry Cejudo is opgenomen in het ziekenhuis.