Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC: Jairzinho Rozenstruik debuut gevecht bekend gemaakt

UFC: Jairzinho Rozenstruik debuut gevecht bekend gemaakt

Vandaag is bekend gemaakt dat de recentelijke door de UFC getekende Surinaamse MMA-vechter Jairzinho Rozenstruik, snel de kooi in zal gaan. Een en ander zal plaatsvinden tijdens UFC 144 op 2 Februari aanstaande.

Rozenstruik zal tegenover tegenover de Braziliaan Junior Albini komen te staan. Het lijkt een perfecte match-up want zowel Albini als Rozenstruik staan bekend om hun knock-out kracht.

‘Bigi Boi’ (bijnaam van Rozenstruik) maakte het nieuws dat hij getekend had bij de UFC op oudejaarsdag bekend via social media. “Ik wil op de eerste plaats mijn management Duello Sports Management bedanken voor het mogelijk maken van deze deal,” zei Rozenstruik. 

Ongeslagen record

Rozenstruik won recentelijk tijdens het gala ‘Fearless 3’ van de Venezolaan Kevin Diaz Morales, deze ging al na tien seconden knock-out. In mei 2018 won Rozenstruik tijdens een toernooi bij het Japanse Rizin van de Oekraïner Andrey Kovalev.

LEES OOK: MMA-vechter Jairzinho Rozenstruik tekent bij de UFC

Rozenstruik al zijn zes MMA-wedstrijden gewonnen, een record dat hij bij de UFC zeker zal willen voortzetten. Ook is hij de eerste MMA-vechter van Surinaamse afkomt bij de organisatie.

Bekijk ook

MMA-kampioen gooit 1 miljoen op tafel voor gevecht met UFC’s McGregor

Patricio Friere, Bellator MMA-kampioen deed een uitdaging van $ 1.000.000 tegen UFC-baas Dana White en ...

Anthony Joshua en Tyson Fury bereiken akkoord: ‘Gevecht is aan’

De zwaargewicht boksrivalen Anthony Joshua en Tyson Fury zullen binnenkort hun £ 200 miljoen megagevecht aankondigen nadat vandaag de voorwaarden zijn overeengekomen.

‘Ik ga killen, niks meer en niet minder’: Pieter Buist heeft wat te bewijzen

Pieter Buist maakt 28 april zijn rentree bij ONE Championship in Singapore. De Nederlandse topvechter treft de Amerikaan Lowen Tynanes.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page