? | KLOTEZOOI: UFC gevecht eindigt in groot drama Nieuws
Nieuws

? | KLOTEZOOI: UFC gevecht eindigt in groot drama

? | KLOTEZOOI: UFC gevecht eindigt in groot drama
? | KLOTEZOOI: UFC gevecht eindigt in groot drama

Groot drama als een UFC Norfolk wedstrijd eindigt in een controversiële stop door de scheidsrechter

Een controversiële stopzetting op UFC Norfolk zaterdagavond leidde tot flink wat verontwaardiging op sociale media. Scheidsrechter Kevin MacDonald stopte de licht zwaargewicht wedstrijd tussen Magomed Ankalaev en Ion Cutelaba 38 seconden in de eerste ronde.

Ankalaev, die won door knock-out, sloeg Cutelaba aan met stoten, maar zijn tegenstander stond nog steeds en vocht terug toen MacDonald instapte en de wedstrijd eindigde. Dit kwam niet goed aan bij Cutelaba die later verklaarde net te doen of hij was aangeslagen.

Domme scheids

De onderbreking was niet het enige controversiële moment van het gevecht. Tijdens de introducties van omroeper Bruce Buffer liep Cutelaba naar Ankalaev toe en kwam bijna in gevecht met de Rus. Dit leidde al tot flink wat spanning en maakte de wedstrijd op voorhand beladen.

Verschillende vechters maar ook de internationale media uitten hun frustratie over het besluit van MacDonald om de wedstrijd te beëindigen. Met de overwinning verlengde Ankalaev zijn winst record tot vier. Cutelaba heeft twee van zijn laatste drie gevechten verloren. Cutelaba heeft gezegd in beroep te gaan tegen het verlies.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws