UFC Boekt 2 dikke titelgevechten op 1 avond
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC Boekt 2 dikke titelgevechten op 1 avond

UFC Boekt 2 dikke titelgevechten op 1 avond

UFC Boekt Holloway vs Volkanovski en Sterling vs Yan voor maart

Aljamain Sterling, UFC bantamgewicht kampioen en interim kampioen Petr Yan zal plaatsvinden tijdens het evenement op 5 maart. Een trilogiegevecht tussen Max Holloway en vedergewichtkampioen Alexander Volkanovski staat ook op het programma.

De ontmoeting tussen Sterling en Yan zal hun eerste zijn sinds een controversieel gevecht op UFC 259 vorig jaar. Sterling werd kampioen bantamgewicht nadat Yan in de vierde ronde werd gediskwalificeerd vanwege een illegale knie.

Een herkansing tussen de twee was oorspronkelijk gepland voor UFC 267, maar Sterling viel af vanwege een blessure. Yan versloeg Cory Sandhagen via een unaniem besluit tijdens het evenement om interim-kampioen te worden.

Zware rivalen

Ondertussen gaat Holloway op zoek naar zijn eerste overwinning tegen Volkanovski nadat hij in de eerste twee partijen tekort kwam. Volkanovski won de vedergewicht titel na het verslaan van Holloway tijdens UFC 245. Hij verdedigde de titel met succes tegen zijn rivaal in een herkansing bij UFC 251, waarbij hij won via split decision.

Volkanovski komt uit een nieuwe succesvolle titelverdediging tegen Brian Ortega tijdens UFC 266. Holloway heeft niet verloren sinds zijn vorige nederlaag tegen Volkanovski, waarbij hij in zijn laatste twee gevechten Calvin Kattar en Yair Rodriguez bij besluit versloeg.

Bekijk ook

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! '100 wedstrijden teveel'

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! ‘100 wedstrijden teveel’

Er was hevige controverse toen de 24-jarige vrouwelijke MMA-vechter Momoko Yamazaki werd gematcht tegen het 12-jarige meisje Momo Shimizu.

Live kijken naar kickbokslegende Buakaw's comeback op 6 juli? 'Zo doe je dat'

Live kijken naar kickbokslegende Buakaw’s comeback op 6 juli? ‘Zo doe je dat’

Buakaw Banchamek maakt een comeback.

Beveiliger schiet overvaller dood! 'MMA-training helpt' (video)

Beveiliger schiet overvaller dood! ‘MMA-training helpt’ (video)

Nilton César Silva Aguiar een veroordeelde moordenaar moest het met zijn leven bekopen vorige week maandag.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page