UFC bevestigd 9 event in Las Vegas voor augustus – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC bevestigd 9 event in Las Vegas voor augustus

UFC bevestigd 9 event in Las Vegas voor augustus

De UFC stapt op het gaspedaal in augustus. De Nevada State Athletic Commission heeft maar liefst negen evenementen in slechts één maand goedgekeurd.

Tot dusver is het grote gevecht dat deze maand is aangekondigd de triologie tussen Daniel Cormier en Stipe Miocic, die op 15 augustus zal plaatsvinden in UFC 252. Junior Dos Santos vs. Jairzinho Rozenstruik is naar verluidt ook in de maak voor de evenement, hoewel het nog niet is bevestigd.

De eerste UFC-kaart van de maand vindt plaats op 1 augustus en wordt bekroond door een bantamgewichtgevecht tussen Holly Holm en Irene Aldana. Een week later zal op het evenement van 8 augustus een gevecht plaatsvinden tussen Derrick Lewis en Aleksei Oleinik in het hoofdevenement.

Contender Series

In navolging van UFC 252 op 15 augustus hebben de events van 22 augustus en 29 augustus nog geen aankondiging van het hoofdevenement, maar worden bevestigd dat ze op de planning staan. De overige evenementen zullen bestaan ​​uit de Contender Series.

Deze zullen elke dinsdagavond van 4, 11, 18 en 15 augustus plaatsvinden. De serie loopt tot en met september en eindigt in de tweede week van oktober.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page