UFC bevestigd 9 event in Las Vegas voor augustus MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC bevestigd 9 event in Las Vegas voor augustus

UFC bevestigd 9 event in Las Vegas voor augustus
UFC bevestigd 9 event in Las Vegas voor augustus

De UFC stapt op het gaspedaal in augustus. De Nevada State Athletic Commission heeft maar liefst negen evenementen in slechts één maand goedgekeurd.

Tot dusver is het grote gevecht dat deze maand is aangekondigd de triologie tussen Daniel Cormier en Stipe Miocic, die op 15 augustus zal plaatsvinden in UFC 252. Junior Dos Santos vs. Jairzinho Rozenstruik is naar verluidt ook in de maak voor de evenement, hoewel het nog niet is bevestigd.

De eerste UFC-kaart van de maand vindt plaats op 1 augustus en wordt bekroond door een bantamgewichtgevecht tussen Holly Holm en Irene Aldana. Een week later zal op het evenement van 8 augustus een gevecht plaatsvinden tussen Derrick Lewis en Aleksei Oleinik in het hoofdevenement.

Contender Series

In navolging van UFC 252 op 15 augustus hebben de events van 22 augustus en 29 augustus nog geen aankondiging van het hoofdevenement, maar worden bevestigd dat ze op de planning staan. De overige evenementen zullen bestaan ​​uit de Contender Series.

Deze zullen elke dinsdagavond van 4, 11, 18 en 15 augustus plaatsvinden. De serie loopt tot en met september en eindigt in de tweede week van oktober.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws