UFC 275 | Deze knok dames komen om te slopen zaterdag
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC 275 | Deze knok dames komen om te slopen zaterdag

UFC 275 | Deze knok dames komen om te slopen zaterdag

UFC | Deze knok dames komen om te slopen zaterdag

Tijdens UFC 275 deze zaterdag staan naast een aantal mannelijke MMA-vechters ook dames op het programma en dat beloven dikke wedstrijden te worden. Valentina Sjevtsjenko verdedigt haar vlieggewicht titel tegen Taila Santos. De Poolse Joanna Jędrzejczyk treft in een rematch de Chinese Zhang Weili.

Om te beginnen het titelgevecht tussen Valentina Sjevtsjenko en Taila Santos. Dit beloofd een knalpartij te worden. De Kirgizisch-Peruviaanse Sjevtsjenko is ongeslagen en zegt klaar te zijn voor iedereen. Daarnaast is ze meervoudig wereldkampioen kickboksen, K-1 en thaiboksen. Voor Santos zal dit flinke kluif worden.

Hele kluif

Vandaag stonden de twee oog in oog met elkaar en de spanning was om te snijden. Santos gaat als underdog de strijd in. Fans vragen zich af of zij het in huis heeft om Sjevtsjenko te verslaan. De verwachting is dat het een knal partij wordt maar met de reputatie van Sjevtsjenko kan het gevecht binnen seconden over zijn.

Jędrzejczyk tegen Zhang is ook een gevecht van kaliber met een hoog geweldsniveau. De eerste keer dat Poolse en de Chinese elkaar ontmoette in 2020 was het Jędrzejczyk die zwaar gehavend uit de strijd kwam. Wie herinnerd zich de beelden niet van het hoofd van de Poolse niet, die door Zhang’s klappen tien keer in volume te hebben toegenomen.

De Poolse had een lang herstel nodig maar zegt nu klaar te zijn voor wraak op haar rivaal. Jędrzejczyk die ook een kickboks achtergrond heeft en vaak in Nederland trainde onder leiding van K1 legende Ernesto Hoost zegt deze keer niet te zullen verliezen. De gevechten tijdens UFC 275 zijn te zien via livestream op Discovery+.

Bekijk ook

Beveiliger schiet overvaller dood! 'MMA-training helpt' (video)

Beveiliger schiet overvaller dood! ‘MMA-training helpt’ (video)

Nilton César Silva Aguiar een veroordeelde moordenaar moest het met zijn leven bekopen vorige week maandag.

Dikkertje slaat lastig joch KO! 'Frietje met graag' (video)

Dikkertje slaat lastig joch KO! ‘Frietje speciaal graag’ (video)

Kom nooit tussen een hongerig iemand en zijn bestelling in een snackbar.

Uitsmijter slaat verkeerde knock-out: 'Vieze spuugert' (video)

Uitsmijter slaat verkeerde knock-out? ‘Vieze spugert’ (video)

Een uitsmijter bij een cafe liet zich niet zomaar uit het veld slaan.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page